Sada je: 25 srp 2026, 00:45.

Zatvor - koja hrana (adaptirano)?

O dojenju, (na)dohrani i prehrani djece.

Moderatori/ce: Diami, nevenera

Zatvor - koja hrana (adaptirano)?

PostPostao/la emmma » 14 tra 2008, 09:17

Malo sam čitala ali sam se pogubila... Ima bebicu od 3 mjeseca i 10 dana. Od 1.5 mjeseca je na NAN-u. U zadnje vrijeme imamo problema sa kakicom, rijetko kaka (najčešće tek nakon 3 dana kad mu stavim čepić jer već postaje jako nervozan i neće jesti, onda to prođe uz užasne muke i plač, neznam tko više plače ja ili on...). Čaj neće beš piti pa smo počeli razrjeđivati malo hranu, ali sad mu se skroz poremetio ritam hranjenja jer je brzo gladan.... Mislila sam mu možda promjeniti hranu, ali ne znam na koju? Ima li netko neki savjet? Ja sam već luda, pedijatrica kaže kamilicu sa šećerom (to mu baš i ne želim davati, a neće ni piti, bilo kakav čaj, uzme 3 gutljaja i pljune) ili glicerinske čepiće (s kojim mi se čini da se isto jadničak namuči).... Savjeti pleeese!!!
emmma
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Re: Zatvor - koja hrana?

PostPostao/la swenova mama » 15 tra 2008, 00:13

ma kakav secer... grrr.
Vode izmedju, na zlicicu pokusaj uvaliti tekucinu.
Ako hoces mlijeko promijeniti, pokusaj neko s probiotikom, mislim da i nan postoji s probiotikom
swenova mama
Sveta krava

PostPostao/la emmma » 16 tra 2008, 21:57

počeli smo koristiti humaninu vodu za bebe umjesto prokuhane jane i za sada je rezultat da je sam kakao svako 2 dana već 2 puta :nana
Bila u Mulleru, tražila sam njihov Hipp porbiotic ali ga uopće nemaju, no kod njih sam našla nan probiotic (tj bebe se zove jer je austrijski) pa ću probati s njim da mu ipak probam zadržati isti tip hrane... javim ishod, hvala swenova mama!!! :hug
emmma
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la emmma » 22 sij 2009, 16:48

slučajno naišla na topic, možda će nekom jednom koristiti, pa da napišem svoje iskustvo. hrana sa probiotikom je pomogla da se ne muči jadničak toliko, problemi su bili riješeni do kraja kad je počeo jesti dohranu sa 6 mjeseci, krenuli sa prosom i on je odlično regulirao probavu, preporučam!!
emmma
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Šmuškica » 16 vel 2009, 19:14

Ovako, moja je od početka na adaptiranom jer nisam imala mlijeka. Probali smo sve papice i zadnje sam kupila Babylove tada 1, odmah drugo jutro se pokakala. I tako svaki dan ujutro. sada smo na Babylove 2 i uvijek isto, svako jutro poslije buđenja, bez odstupanja. A sa drugim papicama je bilo prestrašno po 7 dana ništa. Ja sam prezadovoljna, a u DM-u još dobijem bodove. Preokret se dogodio nakon prve flašice. I tako došla ona baki, a baka imala Bebimil i drugo jutro nema pelene nisu bile gladne, ja nisam mogla vjerovat, inače svako jutro, pa kaj sad? I onda smo skužile da je stvar u mlijeku, donijela ja Babylove i sve po starom.
Šmuškica
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Natrag na Cica, boca, žlica

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.