Rodila sam 14.1. i sve bilo ok.Mljeka bilo kao u prici,,,medutim jako brzo su poceli grcevi,nespavanje ,nervoza sa moje strane,.Uvjerila sam samu sebe da mu nije dosta ,i pocela sa pre aptamilom.Tjesila sam samu sebe da cu mu davati samo navecer,medutim to je svakim danom bilo za flasicu vise.Ali on i dalje ima grceve,cak sto vise sad se pati i stenje jer ne kaka,,vjetrove ima stalno ali to je sve,,Usput ono sto sam se zarekla da necu ponoviti sa drugim djetetom ,,,,bas se dogodilo,,,naime slusala sam druge,,,,,,,ajme pa on je mali lopov,,ajme nedaj mu sisu stalno neces moc nista od njega.,,,,,sta si jelapa da se tako grci,,,,bla bla bla.Eto sad mi nije trebalo niti tri mjeseca da shvatim da sam sebe trebala slusati,,,Ali mozda mi jos nije kasno,,,naime mljeka ima jos ,,nije bog zna koliko ali pocela sam stalno ga stavljati ,,mada sam mu danas morala u 14 sati dati bocu,,ali nabavila sam sve moguce cajeve,,,,E sad vas pitam dal je moguce da se vratimo opet samo na dojenje,,i kako sve to utjece na njegov probavni ????Dali patim dijete???