marie claire je napisao/la:ispadic je napisao/la:Bok!
Mi smo na novi hipp prešle prije 20-ak dana,par dana je Petra bila malo nezadovoljna.ali se brzo privikla..Sve je ok,osim što puno dobiva na težini,sad ia 3 mj. i 7500g,63cm, rođena je sa 3840g,a nakon mjesec dana imalaje 5400g.Jede kako je propisano,eventualno manje,izgleda da se sve prima...mislim da nije od nove recepture,ili?
A, jel ti mlijeko konzistencijom drugačije, jel imaš grudice na površini? Nešto je i annci u vezi toga pisala...
Mi sljedeći tjedan krećemo s dohranom. Dal da i dalje zadržim prehipp kao mliječni obrok, jel to može?
Moja je Pia sa 5 mj imala tu kilažu, a rođena je s 3350, jel ti jede broj propisanih obroka? Posavjetuj se s pedicom u svezi težine, u tom pogledu nisam baš stručnjak.
Bok svima,
moram priznati da već neko vrijeme čitam o tim grudicama u pre Hipp-u, ali ih još nisam primjetila. Jakov je na hippu pre od petog dana (danas ima 6 tjedana) i uopće nemamo problema. Prve dvije kutije koje je pojeo bile su stara formula, a nova mu je još draža. Jede svaka 2 sata po danu (ali zato ne pojede više od 100 ml po obroku, bar za sada), noću 1-2 obroka, stolica sasvim normalana i redovita i sasvim je zadovoljan. Bočica nikako nije masnija. Jede običan PRE Hipp BIO, ne sa probiotikom.
Zato ne hranim dijete prema tome kako piše jer njegov želučić ne podnosi toliku količinu hrane odjednom, ali kad sve zbrojim, pojede dnevno prema preporuci na kutiji.