ja sam evo zadnju kutiju kupila u mulleru i sad nju pije.
nikakve razlike na njemu ja ne primjećujem. a još sam uzela i 3 jer mi se činilo da mu je 2 premalo. tak da smo sada na nan3 odnosno beba3

Sada je: 25 srp 2026, 03:14.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

17.01.2009.

marie claire je napisao/la:Iako još uvijek ne kužim zašto bi se drukčije zvalo...
17.01.2009.
Iako još uvijek ne kužim zašto bi se drukčije zvalo..
Since the late 1970s, Nestlé has attracted much criticism for its baby milk marketing policies in developing countries. This has centered on its apparent recommendations for nursing mothers to switch to its infant formula milk products, leading to the alleged deaths of about 1.5 million babies each year as a result of formula being mixed with contaminated water.
In early 2005, Nestlé Purina sold thousands of tons of contaminated animal feed in Venezuela. The local brands included Dog Chow, Cat Chow, Puppy Chow, Fiel, Friskies, Gatsy, K-Nina, Nutriperro, Perrarina and Pajarina. Over 500 dogs, cats, birds and cattle died
In August 2004 a Greenpeace test found genetically modified organisms in Chinese Nesquik. A Chinese woman sued Nestlé since the use of GMOs in that kind of product was prohibited by local law. In December a second test was negative. [4] In November 2005 Nestlé opposed a Swiss ban on GMOs.

17.01.2009.

marie claire je napisao/la:najprije odmjeri cjelokupna količina vode, uspe prah, promućka i to je to!
17.01.2009.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.