Sada je: 28 srp 2026, 07:15.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

peppina je napisao/la:ali od 4. mjeseca na dalje malo po malo počeli smo sve manje dojiti, a sve više papati na bočicu. Sad sam uvela i voćne kašice i rižine pahuljice (jedan obrok dnevno), a dojiti više ne želi skoro uopće, osim po noći (jedanput).

peppina je napisao/la:Plus to, doma su mi svi protiv dojenja- i sin i muž, kažu da im je dosta i da je vrijeme da prestanem.
Zdrav razum mi govori da smanjujete postepeno br. ml adaptiranog i da joj uvek pre bocice ponudis da siki.
peppina je napisao/la:pedijatrica rekla da se sad počinje sa četiri mjeseca, pa mi je poslušali...
Najveći problem je što potpuno odbija siku - kao da je mrzi iz dna duše. Nema šanse da je privolim na sisanje... Ne mogu smanjivati količinu adaptiranog, kad ne uspijevam više skoro ništa niti izdojiti (možda 100 ml dnevno).
Plus to, doma su mi svi protiv dojenja- i sin i muž, kažu da im je dosta i da je vrijeme da prestanem. Svi su protiv, samo je meni teško... jer znam kako nam je lijepo išlo, i onda odjednom sve prestalo. Previše naglo, šmrc...

peppina je napisao/la:Pobijedila me. :-(
. 

Trenutno korisnika/ca: / i 39 gostiju.