mislim da je to dosta stvari koje mu daješ, čepići, kapi, sirupi... možda mu sve to smeta. probaj koristiti samo jednu stvar i nje se držati.
Sada je: 07 ruj 2026, 16:45.
Moderatori/ce: Diami, nevenera
martina123 je napisao/la:Ja imam jako malo mlijeka, to je vise igra izmedu hranjenja.

martina123 je napisao/la:Nego u 4mj. samo sok, a tek u 6tom kasice,
, nemoj sok, narocito nemoj od 4 mjeseca .... sok nije dohrana, nit' ce od njega biti sit nit' nece biti zedan nit' u soku ima vlakana koja ce pospjesiti rad crijeva .... ako vec odlucis da krenes dohranu daj cijelu vocku, ne samo sok iako je sasvim dovoljno da samo sisa do 6 mjesecimartina123 je napisao/la:pokusat cu sa dojenjem ponovno... Pocela sam se izdajati posle obroka i sad navecer sam izdojila 20mil, a cikao me prije obroka.
Vidjet cu.. To bi ipak bilo najbolje mlijeko za njega.

martina, nemoj sok, narocito nemoj od 4 mjeseca .... sok nije dohrana, nit' ce od njega biti sit nit' nece biti zedan nit' u soku ima vlakana koja ce pospjesiti rad crijeva .... ako vec odlucis da krenes dohranu daj cijelu vocku, ne samo sok iako je sasvim dovoljno da samo sisa do 6 mjeseci

u ljekarni sam bila ali kaze farmaceutkinja da hippov caj od kamilice tek sa 4 navrsena mjeseca moze pit,tako i pise na kutiji 

samo zelim reci da drzim fige da cim prije bebica bude dobro i da kaka
))

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.