O dojenju, (na)dohrani i prehrani djece.
Odgovori

cice nakon dojenja

02 kol 2007, 13:19

:da? sad zapravo ne znam jel bih ovo stavila tu il' na fit mamu, pa ako treba - selite

2 pitanja:
(prestali smo dojiti, nece ljencina)
1. na bradavicama mi se rade one male bijele tockice di je zapelo - da cistim to il' ne?
2. karamba i karambita cice su mi prazne, mlohave i ispuhane - jel im to sad trajno stanje il buju se popunile?

02 kol 2007, 13:21

1. ne čačkaj
2. možda da, možda ne. ali sigurno će se popuniti ako nabaciš desetak kila. ;-)

02 kol 2007, 13:26

isuse kak si brza :klanja
1. ok sefe. ne diram.
2. idi lepo vrit. nadam se da ce se bar od vjezbanja malo podici, ak nis drugo.
jooooooj, pa necu valjda cijeli zivot imat takve jadne cice :cigle mekane, opustene, mlohave, prazne.... ma grozno :bum

02 kol 2007, 13:35

nisi jedina. ako te tješi. :juhu

02 kol 2007, 13:53

vrlo, vrlo malo, ali hvala. :)

02 kol 2007, 13:54

Ja nisam dojila ni dana, ali cicama nije bilo spasa nakon trudnoće. :drink
Al sexy sam iovako :mrgreen: .

02 kol 2007, 14:13

jooooooj, pa necu valjda cijeli zivot imat takve jadne cice mekane, opustene, mlohave, prazne.... ma grozno
To su cari majcinstva :mrgreen:
Ako neces da ti se muz okrece za tudjim cicama kupi si nove. :mrgreen: Ja ih znam bar 10-tak a nije iskljuceno da si ih i sama nekupim jedan dan kad mi do*izdi furat prazan grudnjak!Bar 75B da mi pupuni-ja zadovoljna!
Tema nek stoji dok nerodim,nenadojim svoje drugo(mozda i trece)djete.Onda bum se posvetila malo sebi..
Nadam se.. :mah

02 kol 2007, 15:16

:bye cice :(

02 kol 2007, 17:25

pa ne znam, nakon liama su mi se vratile, ajde recimo skoro pa u normalu, nikad vise nisu bile onako cvrste i ok, malo su visile, ali su se ipak znatno stvrdnule i popunile.
ali, onda nisu bile ni blizu ovako prazne. :dunno
osim toga, liama sam dojila 3 mjeseca, a ne 7.

gloria's mum, to samo ako izmisle nesto sto se radi u najgorem slucaju pod lokalnom, ne boli, nema oporavka, nema oteklina, nema komplikacija, ne umece se strano tijelo, jeftino je...... drugim rijecima, ako izmisle recimo neki gel - super, ta sam, al inace.... zaboravi :zub
Zadnja izmjena: LiKmama; 02 kol 2007, 17:27; ukupno mijenjano 1 put/a.

02 kol 2007, 17:25

...ma danas kad ima tako fantastičnih grudnjaka - mlohave cice ne bi trebale nikomu biti problem.
Dobar grudnjak - zlata vrijedi. :cool

02 kol 2007, 17:28

mahima, znas kako se kaze: ne laje pas zbog sela.

02 kol 2007, 17:40

Za vreme trudnoce i dojenja sva masnoca iz cica ode, da bi ustupila mesto mleku. Vratice se, ali nece biti kao pre, daj im vremena.

02 kol 2007, 17:45

Stefanova_mama je napisao/la:Za vreme trudnoce i dojenja sva masnoca iz cica ode, da bi ustupila mesto mleku. Vratice se, ali nece biti kao pre, daj im vremena.

iz tvojih usta... :klanja

02 kol 2007, 20:36

L&K, cice su uvijek bile moj adut. Nemam neko tijelo, ali cice su uvijek bile super - skoro petica - i veličinom i izgledom...
Nakon jednogodišnjeg dojenja - one su sjena sjene, malo vise, imaju strije - ali s dobrim grudnjakom nitko ništa ne konta. :ja? :lol

02 kol 2007, 20:51

a zakaj si ne bi kupila nove?
pa nije to tak strasno. mislim da vise i ne kosta tak puno ko prije. a rijesis problem zauvijek.

02 kol 2007, 20:52

nakon godine dana dojenja dvojki ostale su futrole od mojih sisa. ne da su se objesile, nego su se skroz razmeksale. :fuj

02 kol 2007, 22:35

mi smo prestali prije nekih tjedan dana. kako smo na moru svaki se dan nakoliko puta presvlačim iz badića i u badić ....stalno ih vidim i sve si mislim, kaj bu to tak ostalo?!!! :shock: Mlohavo, visi, mislim da se razumijemo nikad nisu ni bile moj glavni adut, bile su male ali pune i čvste. A sad :bad

03 kol 2007, 11:44

Crazy Daisy je napisao/la:nakon godine dana dojenja dvojki ostale su futrole od mojih sisa. ne da su se objesile, nego su se skroz razmeksale. :fuj
:rolf E u zivotu se nisam sladje nasmijala-Futrole :mrgreen: AAA valjam se od smjeha!To je tako slikovito receno!

Ja sam ozbiljno rijesila kupit nove.Nije to nist strasno to je vise svakodnevica modernog covjeka.Tjedan dana bolovanja i zbogom futrole! :mrgreen:

03 kol 2007, 16:38

Futrole..ha, ha..odvalila se od smijeha...
Samo prijavljujem da ni moje nisu kaj su nekad bile...

03 kol 2007, 17:14

pita me neki dan kuma - a jel i tebi onako vise :(
je, naravno da je.... ali kod mene je jos uvijek trojka pa nisu prazne :drink

03 kol 2007, 20:48

I mi se pitamo zašto toliko majki ne doji svoje bebe :mrgreen: (u prijevodu- nemoj se opterećivati time, nek ti imaš svoje anđelčiće! :3srca )

03 kol 2007, 22:42

sigurno će se popuniti ako nabaciš desetak kila

:mrgreen:

04 kol 2007, 08:05

Nakon prvog poroda trebalo im je 1-2 godine poslije dojenja da se vrate u neko normalno stanje.Napravila sam razmak od 7 godina i sad trenutno dojim jednu malu piranicu a sike nakon podoja su katastofa.Ja se eto sve nešto nadam da će kad ga prestanem dojiti i dok prođe neki izvjesni period barem malo nadoći(ja sam ti vječiti optimista :mrgreen: )
Sinoć sam baš isprobavala neku haljinu (danas imam vjenčanje)za koju trebaju sise pa sam gurala nekakve umetke ali slaba fajda. :roll:

04 kol 2007, 23:55

Kao prvo - nisam imala pojma da je kod vas gotovo. (jel sad bar bolje spava ;))

Kao drugo, ja ti lijepo htjedoh reci da ja nisam imala takvih problama nakon prvog dojenja, ali kad sam vidjela da ima malo vise istig iskustava tek onda mi se upalio kliker - pa kad sam prestala dojit Neru vec sam bila 5 mjeseci :tru, tako da se meni taj efekt zapravo jos nije dogodio.

A kad citam sve ove komentare... sve mi se cini, ako ne budem imala novca za dobar grudnjak da mi ne ma druge nego kad vidim da se blizi kraj dojenja brzo ici na trece. :mrgreen:

06 kol 2007, 20:17

ne samo da su ostale mlohave nakon dvije djece - dojene svaka po godinu dana, vec je lijeva OCIGLEDNO veca od desne - :shock:

ali, ne brini - ne mora da ce tako biti u tvom slucaju - ti si jos mlada ;-)

06 kol 2007, 23:48

putnice, vidis da ipak ne citas moje mamut postove dovoljno pazljivo ;)
Gilmorica je napisao/la:ali, ne brini - ne mora da ce tako biti u tvom slucaju - ti si jos mlada ;-)

:rolf hvala ti na tome ;)

07 kol 2007, 11:58

nakon 2,5 god dojenja cice su ostale iste, ali kao da su mi se bradavice tj. ona aureola povećala

da je barenm obrnuto :|

08 kol 2007, 07:44

watani je napisao/la:a zakaj si ne bi kupila nove?
pa nije to tak strasno. mislim da vise i ne kosta tak puno ko prije. a rijesis problem zauvijek.

ovo bi si ja napravila, ali cekam bar jos 1 bebicu :3srca
Ovako, ja san sigurna da ce se bar malo vratit..meni su se (doduse ne na staro, visuljci su al ne vise do pupka kao odmah nakon dojenja). Pricekaj jos nekih pola godine, popunit ce se bar malo, vidit ces :hug

08 kol 2007, 17:24

ja sam dojila danonocno par godina, i to u svojim mid-tridesetim ;-) , i isto su neposredno nakon prestanka izgledale prilicno otuzno. no, s vremenom se stanje stvarno popravilo, sto i tebi zelim. :mah

nista nisam radila po tom pitanju, samo od sebe se sredilo :dunno . kilaza mi je ista vec 20 godina

inace sam solidna trojkica, taman ni prevelike ni male.

sad imam 38 godina i potpuno sam zadovoljna kako su se 'oporavile' - realno, malo su opustenije nego prije 10 godina, ali boze moj. ni drugi dijelovi tijela mi ne izgledaju kao prije 10-15 godina, a nisu sluzili nikakvoj posebnoj svrhi u tom medjuperiodu :mrgreen:

08 kol 2007, 17:48

svoje cice od silne tuge ne mogu ni komentirati :cry: , ali bradavice mi izgledaju kao kape od patuljaka s preklopljenim cofekima, ali onak prema gore :conf ... strrrrrrrrašno.
Odgovori