termosica, dozator za adaptirano i termo torbica.
to je ono što smo mi još koristili, drugo ništa.
htjela sam si kupiti onaj sterilizator za mikrovalnu, mislim da ima baš od aventa, ali nisam nikada jer je skup, a nije baš nužan. to mi se čini kao dobar poklon, onako iz moje perspektive, jer bi mi pojednostavnio stvari, a nikada se nisam odlučila da ga sama kupim.
termosicu imamo babylove, i definitivno je ona od svih stavri najviše i najduže u pogonu. termo torbicu isto, onu za jednu bočicu, u njoj nosimo vodu van kada je hladno, jer brzo postane prehladna za piti.
grijač bočica mi se čini apsolutno nekoristan, jer adaptirano mora biti svježe pripremljeno i ne smije se podgrijavati, pogotovo za malu bebu.
umjesto stalka, koristila sam papirnate ručnike na koje bi okrenula bočice, svaki bi poslije bacila, to mi se čini puno jednostavnije, ne znam kako bi sterilizirala taj stalak, ne bi mi se činio dovoljno čist da ga samo operem (al ja sam frikuša po tom pitanju

)
ubrzo će joj trebati i veća bočica, ove uz izdajalicu su jako male.
za pranje koristim tigex četku, onu koja je kao antibakterijska, ali ne zbog toga, nego zato što je definitivno najmekša od svih, i teško da bi se s njom mogla oštetiti bočica.
kuhalo je isto korisno, ali ono čim voda zavrije, prestaje kuhati, a voda se u početku mora baš prokuhati, tako da sam ja većinom kuhala vodu u lončiću. i treba paziti od kakve je plastike, da ne bi bila ona s bisfenolom.