Onaj hipp-ov čaj u granulama? On je jako bogat šečerima, a biljaka unutra ima onako "u tragovima". Al možda ti šečeri daju dodatnih kalorija, ako se ne hraniš baš idealno (što je često u vrtlogu svakodnevice), pa ti zato pomaže.
Htjela sam komentirati broj stolica - za dob malene ovo što opisuješ je sasvim u redu.

Do 6 tjedana trebali bi kakati svaki dan oko 3 puta (s time da se i manja količina stolice smatra kakanjem, kod novorođenčadi već veličine kovanice od 5kn). Kasnije se to prorijedi kod nekih, ima onih koji i dalje puno i često kakaju, a ima ih koji počnu svaki drugi, treći ili čak svakih tjedan dana.
Izdajanje nije mjerilo količine mlijeka - ja sam mlađeg dojila 36 mjeseci, malenu danas evo 1g već, a nikad nisam uspjela izdojiti više od nekih 10 do 20ml, mislim samo jednom da je bilo 30 u valjda preko sat vremena izvlačenja i natezanja... Najbolji pokazatelj je piškenje i kakanje, 6 do 8 popišanih pelena u 24h znači da količinski beba popije dovoljno mlijeka, a ako redovito kaka onda dobije i dovoljno masnog mlijeka.
Plakanje po noći (i po danu) može biti iz puno drugih razloga, iako se sjećam iz vremena s prvim sinom kako je često prvo na pameti bilo "možda ipak nema dosta"? Al onda sam se kao mantru ponavljala "imao je danas xy popišanih pelena, kakio je, dobro napreduje, ima mlijeka"...
Mrs. E - drži se, nadam se da će ostat dolje tempica i da će kupus odradit svoje!