Sada je: 11 lip 2026, 18:44.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

by zvijezdica87 on 04 Sep 2011, 22:36
Bok:) Ja sam nova tu..mozda biste mi mogli pomoc,bila bi vam jaaaako zahvalna..i bebac isto
Znaci ovako..bebac ima za 4 dana 6 mj..na adaptiranom smo..velika beba je,mali slatki bucko koji super napreduje..ima 4 obroka na dan..budi se u 9,pojede 210ml mlijeka,u 13 ponovo,u 17 i opet u 21,i onda oko 22.30 ide nanat..izgledalo mi je premalo obroka na dan posto na kutiji pise 5 puta ali njemu je dovoljno i ponavljam da lijepo napreduje..prije 10 dana poceli smo sa jabukom,najprije par kapi pa tako sve vise i onda naribanu papali na zlicu,isto tako i sa jabukom..i sta sad dalje?kako?ako mi mozete tocno sve objasniti,nebi htijela pogrijesit..kad da mu dajem to?kao medjuobrok?i kad i kako da zamjenim mlijeko tim jednim obrokom?odnosno kako bi nam trebao izgledati dan?koliko kasica i od cega a koliko mlijeka?
Uf..znam da je puno pitanja al kad sam tako pogubljena oko svega toga..ako mi netko moze pomoc i tocno sve lijepo objasnit..
Puno puno hvala..

) da mama određuje namirnicu a dijete količinu,tako da nikako nije dobro siliti ako dijete neće,samo da bi nešto pojelo.

pa nekad i odlijevam. Nadam se da ne možemo govoriti o “previše ulja“

gaga0305 je napisao/la:mamice jel imate kakvu ideju s cim da mijesam tikvicu,jer nju jedino do sad ne zeli jesti?do sad je sve obozavao i ririzu,kukuruznu krupicu,mrkvicu,jabuku i krusku,a sad smo naisli na otpor.s cim bi mu mogla malo popravit okus,i jel vec rano da pomijesam s necim drugim, jer smo je probali samo jedan dan?

Do sada sve prihvaca i voli papat puno:) :*
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.