Sada je: 22 srp 2026, 17:45.

1 godina druzenja - mrkvica - V dio

O dojenju, (na)dohrani i prehrani djece.

Moderatori/ce: Diami, nevenera

Re: hello

PostPostao/la djecakovamama » 10 ruj 2003, 23:29

Otisli smo na drugu stranicu, a ja od kako sam se vratila s mora (prije 2 tjedna) jos sam lijena da pisem, sorry!<
>A znam da si i ti rjedje na net-u<
><
>na moru nam je bilo lijepo, ali i jako vruce. Zvonimir se stalno igrao sa sekinim curicama i ostalom djecom, kupao se puno (jako voli vodu) i, sto mi je posebno drago, uzivao je puno sa bakom i dedom. Danas, vec 3 tjedna kako smo se rastali, on ih puno spominje (i 10-ak puta na dan) i to me svaki put rastuzi, znas kako mi je tesko da raste daleko od njih.<
><
>Ipak, prvih par dana nije nikako htio kakiti, pa je dobio proljev i nakon svakog spavanje je imao jak osip jer se strasno znojio. Jeo skoro da i nije ta 4 tjedna na moru samo je pio i ako bih ga sta uspjela prevariti na plazi ili dok je u kolicima.<
>Iza nase kuce su se jedno jutro pojavile i 4 novorodjene mace i to im je bila glavna igra zadnjih dana, samo su isli kod njih, gledali ih, donosili im vodu, kruh (a mace nece kruh) i sl.<
><
>Ovdje se navikavamo na zimu i kisu (nesto rano pocela jesen ove godine ) i tako. Nikako da se vratim u stari kolosjek.<
><
>kako ste vi?<
>Puse! Zvonimir, 13.06.2001<i></i>
Life is not about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain!

slika

slika
djecakovamama
pošla ALFAkoka u dućan

PostPostao/la Franka » 12 ruj 2003, 21:38

Eto, cujemo se vise na druge nacine pa otprilike znate sve novosti kod nas.<
><
>Nego, stalno te hocu pitati pa zaboravljam, da li Zvone spava u svojoj sobici? Tin, 14.06.2001<i></i>
Franka
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la djecakovamama » 14 ruj 2003, 23:44

Ne, tamo se, zasada igra. Vjeran je svom kreveticu<
>Jos nisam rijesila pitanje jastuka koje bih ev drzala pored kreveta pa nisam ni probala tamo da ga stavim da spava Zvonimir, 13.06.2001<i></i>
Life is not about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain!

slika

slika
djecakovamama
pošla ALFAkoka u dućan

PostPostao/la Franka » 19 ruj 2003, 22:44

Malčice da se javim, Tin mi je danas nešto ranije zaspao nego obično, a ja sam si uzela neki film u videoteci malo za razbi
igu (mada je horror ) nakon svih ovih teških dana. Do sada sam svaku večer zaspala s njim od sve iscrpljenosti. Uglavnom mama je kući, ali još odmara, sveki čuva Tina i tako dok se ona ne oporavi, još je slaba.<
>Tin je do
o, non stop me traži da mu čitam Pika (gdje su mu dijelovi strrrrašno smiješni pa se valja, npr. na rečenice - ne to nije taj miris, ili stavio si prljave šape na moj čisti stol) i da ga stavim u kuhinju na elemente pa oponaša tatu kad ujutro kuha kavu (jer ga on drži u drugoj ruci dok to radi).<
>Vani i dalje neumorno trči, nije još svladao pedale na triciklu nego se odguruje pa mu je teško, nanervira se. Strašno se boji da mu netko od djece ne dira njegove stvari pa izbjegava parkove <
>Eto, idem ja sad pogledat film nakon dugo vremena, a sutra opet na pospremanje prionuti (ako trebaš inspiracije, samo reci )<
> Tin, 14.06.2001<i></i>
Franka
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la djecakovamama » 25 ruj 2003, 23:22

kako ste?<
>Kako je bilo na pregledu?<
><
>Mi smo OK ... malo nam je zahladilo ali je i dalje lijepo vrijeme i suncano je.<
>Puno smo vani, najcesce na onom kao motoru sto se odguruje, strasno je
z i svi mu se moraju sklanjati s puta<
>kad ga posmatram u parku dok se igra, ide s jednog mjesta na drugi nikad nije miran i ne druzi se sa ostalom djecom ... cak mi se cini da mu smetaju ali zato mu se jako jako svidjaju manji i mladji od njega, pridje im pa ih mazi po glavi, pa ih ljubi - a ja
zo odmicem jer vecini vidim kako im curi iz nosica pa da nesto ne pokupi.<
><
>sad ga je opet uhvatila faza da super jede ali to ne znaci da jede i povrce koje ja svaki dan i dalje pravim i izmisljam ... vise mi je kuhinje preko glave!!<
><
>Danas smo bili na kontroli TBC vakcine sto smo je radili prije 3 mjeseca a prosli tjedan smo odradili drugi dio MMR ... mrzi ljekare i u knjizi <
>A inace obozava knjige i stalno bi da mu citam ... voli isto jako puno
ojeve i slova i sve ih zna, ali ih vecinu govori povezano s nekim predmetom na to slovo. <
>Ucila sam ga i vrste auta, ali to je ovdje uzaludno, jer se sve svodi na Skode, Opele i Fordove ... drugih kola kao da nema, pa kad se setamo ispred zgrade gdje su parkirana kola samo se cuje Zvonimir: "Koda (skoda), koda, koda, dod (ford), koda, koda, koda koda, opel, koda, koda koda koda ....." same su skode ovdje <
><
>Puse, papa <i></i>

slika

slika
djecakovamama
pošla ALFAkoka u dućan

Prethodna

Natrag na Cica, boca, žlica

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.