Otisli smo na drugu stranicu, a ja od kako sam se vratila s mora (prije 2 tjedna) jos sam lijena da pisem, sorry!<
>A znam da si i ti rjedje na net-u<
><
>na moru nam je bilo lijepo, ali i jako vruce. Zvonimir se stalno igrao sa sekinim curicama i ostalom djecom, kupao se puno (jako voli vodu) i, sto mi je posebno drago, uzivao je puno sa bakom i dedom. Danas, vec 3 tjedna kako smo se rastali, on ih puno spominje (i 10-ak puta na dan) i to me svaki put rastuzi, znas kako mi je tesko da raste daleko od njih.<
><
>Ipak, prvih par dana nije nikako htio kakiti, pa je dobio proljev i nakon svakog spavanje je imao jak osip jer se strasno znojio. Jeo skoro da i nije ta 4 tjedna na moru samo je pio i ako bih ga sta uspjela prevariti na plazi ili dok je u kolicima.<
>Iza nase kuce su se jedno jutro pojavile i 4 novorodjene mace i to im je bila glavna igra zadnjih dana, samo su isli kod njih, gledali ih, donosili im vodu, kruh (a mace nece kruh) i sl.<
><
>Ovdje se navikavamo na zimu i kisu (nesto rano pocela jesen ove godine ) i tako. Nikako da se vratim u stari kolosjek.<
><
>kako ste vi?<
>Puse! Zvonimir, 13.06.2001<i></i>