Ma ko ih j..e!!!
Odlucila sam dojiti i niko mi to nece uskratiti!!
Inzistirala sam da se izdajam i da mu to daju a ne AD i zacudo su pristali.
Tako da je sad nakon dojenja bio tezi za 50 g, ja sam se izdojila 45 ml i opet mu to sve sestra nagurala. Sve je popio ali se i u dva navrata posteno izbljuckao.
Sad sam se dogovorila s medicinskim bratom (

) da cu ga dohranit svojim mlijekom jos u 21 h i tocno u ponoc i nek nas onda ostavi spavati do jutra, jer sam vec i ja iscrpljena, a i mali zaspi taman pola sata prije iduceg obroka, tako da je i on nenaspavan.
Sutra ujutro dolazi nasa pedica s kojom sam se danas cula telefonski i njoj je to sve apsurdno s obzirom da je mali danas dobio ujutro 20 g. Tako da cemo danas izgurat a sutra se nadam da cemo biti samo na dojenju. A ako ce trebat, tokom dana cu se i izdajat samo da mi malisa ojaca, pa da krenemo napokon s dojenjem.
Shnito, i ja se nadam da ce nam uskoro krenut. ATB za stafilokok vise ne prima, danas zavrsavamo s Tobrex kapima ( 7 dana kapanja ), tako da smo ostali samo na ATB za bakterije u urinu. Iako smo danas poslali uzorak opet na urinokulturu pa cemo vidjet da li smo se i njih rijesili. Iako bez obzira na nalaz, terapiju ce primat svih 10 dana.
Al i to mo je nebitno, samo da nam dojenje krene.