Sada je: 11 lip 2026, 18:44.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

Na engleskom se govornom području batat naziva sweet potato, što u prijevodu znači slatki krumpir, ali nema nikakve veze s krumpirom i pripada porodici slakova (Convolvuaceae), a ne spada u porodicu pomoćnice (Solanaceae) kao krumpir.

ne znam kako da to drugačije objasniti...ja kuham pola šalice amarantha u jednoj i pol šalici vode negdje dvadesetak minuta..Fran ga je uvijek jeo smješanog s nečim(jabuka,kruška..)..Danas ga jede najčešće s jogurtom..Samog ga nije htio nikad!mrvica19 je napisao/la:U redu ako si već krenula..probaj onda s lakšim namirnicama tipa jabuka,kruška...žitaricama...Amaranth je u našem slučaju izvrstan za tvrdu stolicu,poslije amarantha se iskaka da nije za vjerovat..točno zrnca ne mogu pokupiti..![]()

pčelica_maja_23 je napisao/la:
Zanima me:
2. Onda nešto treće 3 do 4 dana pa opet mogu kombinirati??? Kako? 1+1, 2+1???

mislim, imaju jabuke (samo to od voća), krumpir, mrkvu, kapulu, ciklu i pastrnjak... pastrnjak mu već izlazi na uši, mrkva ga previše zatvara, ciklu mu dajem jako malo jer je ne voli, i tako se vrtimo u krug... tivke mu dajem iz gotovih Hole kašica, ali bi radije frišku...
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.