Sada je: 11 lip 2026, 17:34.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

Joj taj amaranth zaista oootvara,meni dođe da poslije odmah Frana na tuširanje..ne ode to maramicama dolje..ima ga svugdje 
pčelica_maja_23 je napisao/la:ma nas je amarant zatvorio. ne znam ...
Nisam još čula primjedbu da on zatvara..ali opet neću da se ponavljamo..djeca su različita..Ali veliku većinu amaranth otvara..

. Nakon 5 dana nekakanja, od kad njega jedemo kaka svaki dan, jučer čak 2 puta.

evo radi, inace mi je među prvih 10 tema ovdje na dohrani
sve smo to prošle. pu - ne ponovilo se!

)pčelica_maja_23 je napisao/la:Može li joj mama dati dva tri puta kašivu ako nestrane mlijeka
mrs. eastwood je napisao/la:pčelica_maja_23 je napisao/la:Može li joj mama dati dva tri puta kašivu ako nestrane mlijeka
pitas ustvari moze li ti mama uvesti drugi i treci obrok?

Mala Bornica je napisao/la:polako citam ovaj topic, ali mislim da ga necu uspjeti na vrijeme cijelog iscitati.
s dohranom cemo poceti za cca mjesec dana, ali danas sam bila vrijedna i kupila neke stvari koje ce nam biti potrebne. holle rizine i prodene pahuljice, par holle kasica mrkve, jabuke, kruske i banane (za slucaj da ne uspijem nabaviri domace kad bude trebalo). i kupila sam amaranth, ali napuhnuti.... mogu li to bebi davati i kako spravljeno? bez secera je.

Mala Bornica je napisao/la:Mala Bornica je napisao/la:polako citam ovaj topic, ali mislim da ga necu uspjeti na vrijeme cijelog iscitati.
a kaj da ti velim. trudim se i ja![]()
ja ću ti reći kak bi jaMala Bornica je napisao/la:s dohranom cemo poceti za cca mjesec dana, ali danas sam bila vrijedna i kupila neke stvari koje ce nam biti potrebne. holle rizine i prodene pahuljice,
prosene. to su one mliječne ili vodene. to je ok. holle imaju demeter znak - najviša kategorija organse poljoprivrede, biodimanička
to bi ja na tvom mjestu kad uvedeš ove prave stvari (konkretan proso i rižu) pa ne stigneš. Ipak da beba skuži konzistenciju hrane. To je kad ne stigneš.Mala Bornica je napisao/la:par holle kasica mrkve, jabuke, kruske i banane (za slucaj da ne uspijem nabaviri domace kad bude trebalo).
super. osim banane, mislim da ide kasnije po tablici. ali to ti je ionak da nekud ideš pa ne možeš kuhati.Mala Bornica je napisao/la:i kupila sam amaranth, ali napuhnuti.... mogu li to bebi davati i kako spravljeno? bez secera je.
to ti pojedi. fino fino. uz tv kao grickalicu. Mislim daje to za stariju djecu i mame.Mala Bornica je napisao/la:kvotam samu sebe, u nadi da ce mi netko dati odgovor?
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.