Postao/la boysmama » 28 tra 2012, 01:54
pčelice, mrkvu jede u jako malim količinama jer ga jako zatvara, banana isto tako, batat mu ne dajem jer ga nema iz bio uzgoja (ja ga nigdje nisam našla), a dajem mu voće i povrće (zasad) isključivo takvo, ovo u konzumu mu nisam ni pomislila dati (zasad)
ono što smo dosad uspjeli naći od biološkog uzgoja je krumpir (i to ne mladi nego stari), pastrnjak, mrkva, cikla, mladi luk, mini rajčice, korabica (ali nema je još često)... malo mi je to kombinacija, posebno jer toga nema na našem tržištu sve odjednom, nego kako di naletiš... ono što sam sa starijim djetetom u bio dućanima pronalazila je bio puno veći izbor, ali to je bio uvoz jer je tad bio dozvoljen (prije godinu dana)... sve vrste tikvi (butternut, hokaiddo, one zelene okrugle) su ga othranile pa tikvice, batat (crveni i bijeli), brokule... a sad od voća recimo mogu naći pretežno samo jabuku, a prije je bilo svega... ali dobro, dajem mu gotove kašice pa kombiniram nešto kuhano sa kašicom dok ne dođe ljepše vrijeme
moram prijaviti konačno par dana zaredom normalnu kakicu, jednom dnevno, ujutro bez ikakvih poteškoća i normalne konzistencije, inače se jadnik tako nateže i uvijek izlaze kobasice, što god da pojede (šljiva ga malo otvori, ali malo, marelica i breskva nimalo), tako nam je skoro od rođenja... mislim da je razlog tome onaj jogurt probiotik iz bio&bio (btw, kako je fiiin, ali i skup), počela sam mu ga neki dan davati po malo u voće ujutro i otad je stolica po p.s.-u... nadam se da je to kraj našim mukama jer uskoro uvodimo treći obrok (jogurt, žitarice)
A... bebica...... 06.10.'16.
M... hrabrica... 02.07.'11.
R... mazica...... 06.10.'09.
L... mrcina ..... 21.04.'08.
"Sve mogu u Onome koji me jača" (Fil 4,13)