ja sam evo nova ovdje i ova tema mi se čini najbolja za postavljanje mog pitanja pa unaprijed zahvaljujem na odgovoru.
Ja imam sinčića od 6,5 mjeseci. Njegovu seku sam isključivo dojila i nisam koristila adaptirano, ali kako sam se s drugim djetetom praktički već vratila na posao, uvela sam mu u periodu dok me nema dva obroka bočica i jednu kašicu. Dobije bočicu oko 10,30 (zadnje doji negdje oko 8), pa jede kašicu oko 13 h i onda opet bočica oko 17h. Nikad ne popije više od 150 ml i prema savjetu predijatra ni ne radim mu više od toga. Kako sam mu s pet i pol mjeseci dala prvu bočicu, počela sam s Nestleovim BEBA HA za bebe do 6 mjeseci (to sam kupila u Mulleru, hipoalergeno nestleovo mlijeko). Nakon šest mjeseci promijenila sam formulu na onu od 6. mjeseci nadalje (ista marka).
SAd imam dva pitanja za vas iskusne mame:
1. Jesam li trebala uopće mijenjati formulu na ovu za starije od 6 mjeseci, jer sam malo išla čitati pa sam vidjela da su te formule zasitnije, teže probavljive i daju se kao dodatak dojenju. Napominjem da on još uvijek ima jedno 5-6 podoja u 24 sata (jedno tri noću i maks 3 popodne).
2. Sljedeći tjedan moram na put i ostavit ću ga jednu noć s tatom. On doji dva do tri puta po noći, više se mazi nego doji. Kad se malo počne buditi, stavim ga na dojku da dalje zaspi. E sad - dati mu tri bočice po noći mi se čini previše. Što vi savjetujete?
PUno hvala na odgovoru

....dakle tebi je dodavanj ad-a pmoglo neko vrijeme pa je počela odbijat bocu?! 

), svi ostali obroci su ad. I žao mi je, htjela bi je dojiti, imam sve preduvjete, nikakvih mastitisa, ragada, bradavice ok. Količina mlijeka je opala zbog male potražnje
I sad budi ti pametan. Možda imam malo mlijeka, možda nije dovoljno masno (vodenasto, kako kažu). Nemam pojma šta da radim. Da izdajam svako par sati da se poveća količina mlijeka pa da ona pristane sisati?