Sada je: 26 srp 2026, 11:24.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

muz nije mogao gledati da joj suze padaju niz obraze pa joj je dao da jos sise... koja sreca....

jel to onda rižu kuham ovu kao i za nas? i šta treba ju raskuhati pa izmiksati ili?
a palentu isto kao i za nas samo rijeđe?

tanjabb je napisao/la:Inace, nemojte zamjerit, ali ja stvarno ne kuzim to iscekivanje da se pocne s dohranom. Ako iduci vikened ne pase jer je uskrs, onda ste mogli poceti i vikend poslije, jel tako? Nije to nista osobno na tebe snow, to radi masa cura. Kako se priblizava 6. mjeseci sve su na trnjevima kad ce, samo sto nije, niski start... Mi smo poceli par dana nakon navrsenih 6. mjeseci i meni se srce paralo sto se oprastamo od iskljucivog dojenja koje je najjednostavniji moguci nacin hranjenja (ili adaptirano, nema veze, sve je to puno lakse od svakodnevnog nakuhavanja, pa treba biti doma tada ili uzeti klopu sa sobom van, u glavnom jos jedna briga viska). Sada bih pocela jos kasnije.

) koju sam namakala i kuhala u expres loncu. sada imam doma neku encijanovu smeđu i ona se sasvim fino raskuha (isprobano preije dva dana kad su cure bile na dijeti). porijeklo joj je Italija, isto kao i Alnaturina

mamashnita od noje je napisao/la:danica na kvatricu ima odlicno povrce, mozes puno toga kupovati kod nje, pogotovo sad kad krece sezona i sve je domace i svjeze

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.