Postao/la Franka » 08 lip 2002, 23:28
Sretnice jedna (za spavanje)!!! <
>Meni je danas zaspao bez plakanja pa sam sva sretna, ali se zato već jednom probudio. Možda je to ipak zasluga toga što smo ga ranije stavili spavati (oko 15 do 9, a ovih dana je sve bilo kojih pola sata kasnije). Bili smo i danas kod dr, makar nije bio naš dežuran. Bila je jedna do
a teta, pregledala mu je grlo, uši, poslušala pluća, pipnula trbuščić, probla neke žlijezde na vratu... i sve je u redu. Ali on je čitavo vrijeme vrištao kad god bi ga pipnula, moja mama je čekala ispred, kako smo se dogovorile i u jednom trenu je ušla sva blijeda i tiho rekla: ja sam baka (inače nije baš tiha), prepala se što toliko plače. Rekla je da može biti strah od odvajanja, da smo možda nešto radili po kući pa mu nismo posvetili pažnje kao inače, i tako da oni na sve to reagiraju. Preko dana se zabave s nečim pa nemaju vremena o tome razmišljati i da to onda obično dođe navečer. I da su neka djeca osjetljivija, a da on izgleda liči na mamu koja mu isto tako izgleda.... Bitno mi je da nije neka bolest, najviše sam se tebe sjetila i Zvonimira kad si rekla dok je imao kozice da je preko dana sve u redu a navečer plače, pa sam mislila da možda njemu nije nešto, upala uha ili grla, kad ja ne znam kako to izgleda. Ne znam ti za taj raspored kontrola, mi idemo kad trebamo, a ja i često odem radi uputnica. Znam da mi je za cijepljenje sestra rekla da se vidimo kad bude imao godinu dana.<
>I tako ti potiho radiš, a ja na sva zvona kako ja moram ići. Danas sam otišla do grada, Goran je radio (on radi u centru grada), pa smo otišli prošetati, kupiti Tinovoj sestrični poklon za rođendan i tako. Ne znam i dalje za Tina, vidjeli smo te neke foteljice što je netko spominjao na Forumu da djeca vole, prvo neke onako baš četvrtaste kao prave, 150 kn, ali mi se ne sviđa što je napravljeno od stiropora. A preko je onaj čupavi materijal, bojim se da bi on te dlačice stavljao u usta. Onda smo u drugom dućanu našli neke, izgleda kao tabure, okrugle, a onda se može preklopiti i ima kao naslon, jedino nema mjesto za ruke. Te su od spužve, a ova navlaka gore je pamučna, može se skinuti i oprati, te su 120, za cash popust. Mislim da ćemo mu uzeti tu jednu. Od igračaka nisam ništa vidjela što mi se sviđa. I mi ćemo mu kupiti cipele, da ima drugi put za vježbe. Ali kupit ćemo mu onda neke kvalitetne, ova nam je preporučila Ciciban, Bambi ili Valek.<
>I Tin skuplja mrvice s poda i jede. Ili meni kad nađe da mi ispala las kose skupi sa mene i stavi u usta.<
>Jučer sam bila kod gin, rekao je da dođem kad dobijem m, a ja nikako da odem. Napravio mi je papa, i to je to.<
>Super za frizuru, i ja ću morati k frizeru prije posla.<
>Bye, bye!<
>p.s. Jel imaš kakav recept za spavanje??? <
>I ja sam našla Tina noćas na trbuhu, okrenut okomito, skroz na gornjoj strani kreveta, ali nisam ga dirala. Samo da spava... <i></i>