Mame molim pomoc!!!<
><
>Nemrem vise, luda sam, zivcana i grizem zbog nocnog NE spavanja i dojenja . <
>Malena je prosla godinu, a sve je gore i gore; Probleme sa spavanjem ima od kako smo dosli iz rodilista..gadno je bilo sa 6mj. pa sve do nekih 10mj., budila se ponekad svakih 30min (po noci) tj. zaspala oko 21, a buditi se pocela oko 24 tj. ponoc pa do jutra! Do tada je znala zaspati samo na cici, pa sam pukla i Ferberovom metodom je naucila da zaspi sama ("Svako dijete moze nauciti spavati") i sve je bilo puno bolje, sama bi zaspala i budila se po 2 puta, mozda 3 pocicala i zaspala. Nisam je mogla odviknuti nocnog dojenja jer spava s nama u sobi. <
>U zadnjih mjesec dana sve se vratilo na staro..bila je bolesna, a i mislim da je muce zubici..ali stvarno nemrem vise, hodajuci zombi sam, a uz sve to naravno pocela sam raditi..Njena budenja su glasna i stresna, rasplace se istog trena i vristi ko manijak, za 20sec pocinje jecanje..i ne prestaje. Ponekad se sama legne u krevetic (kad je ne zelim uzeti) i sama zaspi, ali je to sve rijede. Nije gladna, a i ja nemam bas puno mlijeka. Ona si uglavnom povuce par puta i zacori, ali mi ne da da je odvojim od cice. <
> <
><
>Razmisljam o prestanku nocnog dojenja ali ne znam kako bih to izvela..<
> <
><i>Edited by: Mamuka at: 5/11/05 13:32<
></i>