O dojenju, (na)dohrani i prehrani djece.
Odgovori

Re: Caj rooibos

07 ožu 2008, 23:18

Julish, a sta ce mu caj sa 16,5 meseci? Ima vremena, sad mu je voda i mleko na tapetu.

08 ožu 2008, 09:45

On pije cajeve, vodu, mleka, sve! Sok kad iscedim, ili u retke petke kao juce kad smo vadili krv, pa sam mu dala kupovni, cisto da se smiri.
A posto se uvece budi, onda ostavim flasicu caja pored njega, i on si malo popije i okrene se i produzi. Ili ustane i dernja se, zavisi kako je raspolozen :mrgreen:
Cajeve bez secera, cisto da napomenem. Ovaj zadnji za koji pitam, sam malo zasladila, nisam bila sigurna dali ce mu se svideti, ali vidim da moje dete nema problema sa time...

08 ožu 2008, 15:44

Ina :shock: :shock: :shock: je li ja to dobro vidim? :stara :stara :stara Svaka ti čast! A jučer sam ti vidila TM. Imao je pogled kao da je on u "tom" stanju :lol

08 ožu 2008, 21:01

ne samo da ima pogled već ima i trbuh :mrgreen:
hvala! :proljece

09 ožu 2008, 08:08

Ma jednostavno zrači! Baš sam sretna zbog vas :luv

09 ožu 2008, 16:16

Čula da je rooibos dobar za spavanje kod nemirne djece s nemirnim snom. Smijuj ga i bebe piti. Pročitala na netu. Meni je isto dobar jer nakon njega spavam ko beba. :proljece

čaj od brusnice

21 lis 2008, 14:40

Da li se smije davat malom djetetu?
Moja ima 3,5 godine i obožava taj čaj, ja ga ne napravim jakog, al jučer mi rekli u apoteci da njoj ne bi trebala davat onaj sa 30% brusnice neg slabiji :dunno
Inaće smo ga uveli jer je imala urinarnih problema sa e. colli.

Re: čaj od brusnice

21 lis 2008, 14:47

smije sve sto ne sadrzi tein u sebi.

21 lis 2008, 15:01

Mislim da brusnica nema teina, a znas da je dobra za urinarne puteve :mah

22 lis 2008, 07:55

A kak znam koji čaj ima tein a koji ne? :dunno
Naravno da na kutiji ne piše, pregledala sam sve čajeve koje imamo doma, ne piše ni na jednom.

22 lis 2008, 08:12

ovi vocni buckurisi u filter vrecicama ne sadrze sigurno (jagoda, malina, sumsko voce, marelica, jabuka, brusnica...).
ali to inako nisu cajevi. :whew

22 lis 2008, 08:17

Nadam se da ni kamilica, jer sam već mislila da trujem dijete i da joj ponovo kupim hipp čajeve.
A u vrtiću od kad je krenula dobiju i šipak i kamilicu... :dunno

22 lis 2008, 08:20

kamilica i sipak su okej.

22 lis 2008, 08:27

Hvala mamashnita :hug
Odgovori