O dojenju, (na)dohrani i prehrani djece.
03 sij 2010, 23:55
probala sam tako guglati, ali ne mogu naći. odi na stranicu sa koje si skinula sliku pa kopiraj neke podatke u google pa bi ti moglo izbaciti neku stranicu gdje ih prodaju on line.
04 sij 2010, 00:00
Ja samo stavim u google duda varalica i tražim slike i izađe mi ko prva ta slika, ali ispod je neki drugi forum.....
05 sij 2010, 22:29
U Adaxu, ne znam da li je Jane ali je tamo prodaju
05 sij 2010, 23:21
jel zna netko di mogu nabavit nuby proizvode? njihove pumpice za nos su mi bile naj a sad u ljekarni di sam ih kupovala nema niceg vise.
14 sij 2010, 14:29
Mrđi je napisao/la:jel zna netko di mogu nabavit nuby proizvode? njihove pumpice za nos su mi bile naj a sad u ljekarni di sam ih kupovala nema niceg vise.
Vidjela sam ih u SLO u Brežicama , kod nas nisam nigdje naišla na njihove proizvode.
01 svi 2010, 13:44
Kad bi trebalo zamjenit dudu varalicu? jel joj rok 3 mj. ili vise? znam da cim popuca, al nase s u ok al su vise manje u upotrebi.
01 svi 2010, 19:35
thinkPINK je napisao/la:A mom decku pasu sve dude, svih materijala... Tako da se u nasem slucaju svodi na nas izbor. Od duda imamo Nuk, Avent, Chicco.
i kod moje
ali sad sam joj rekla da je maca odnjela dudu Maksu-jednom cuki
nadam se da ce se sad "skinuti" sa dude
03 svi 2010, 21:22
mrdji, ja mojima ne mjenjam tako cesto, tj mijenjam cim vidim da napukne, ili iznutra posvijetli (0d vlage i steriliziranja). A sad, koliko je to mjeseci

stopat cu kod sljedece ture novih
03 svi 2010, 23:18
na dudicama većinom piše da se mijenjaju svakih 6-8 tjedana. ili prije.
sad, po meni ovisi koliko su u upotrebi. tin npr sisa samo kad mu se spava. tako da npr noćnu dudu, u krevetiću mijenjam često. a dnevnu, za šetnje kolicima jako rijetko jer ne spava puno u njima, a sad više nikako.
04 svi 2010, 07:54
ma ja to gledam po boji. ove silikonske koje bi trebale bit prozirne kod nas su vec lagano bijele. sto od prokuhavanja.