Sada je: 27 ruj 2026, 14:53.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

marie claire je napisao/la:Bočice mijenjam svaka 2-3 mjeseca!

17.01.2009.

marie claire je napisao/la:Ja koristim nuk staklene i prezadovoljna! Kupila nedavno born free, al na našem tržištu su samo bočice!
Ja bih uzela i ostale proizvode bpa free, dude varalice, čaše, posude za hranu!
Napominjem za nuk staklene da sam u početku dok je Pia bila jako mala koristila small sisač za mlijeko, al bi ga probušila iglicom
i to joj je onda bio ok protok! Medium dudu označenu za mlijeko tek počeli koristiti sa 4 mj.
Gdje se može kupiti medela? Tko ima iskustva sa kupnjom preko neta?
Znam za ovu stranicu the soft landing???!!!

danijela81 je napisao/la:vidjela sam danas u Muleeru u CC1 NUKove PP bisfenolfree bočice, ako nekog zanima. ima i staklenih. zaboravila sam pogledat aventove

miomao5 je napisao/la:marie claire je napisao/la:Ja koristim nuk staklene i prezadovoljna! Kupila nedavno born free, al na našem tržištu su samo bočice!
Ja bih uzela i ostale proizvode bpa free, dude varalice, čaše, posude za hranu!
Napominjem za nuk staklene da sam u početku dok je Pia bila jako mala koristila small sisač za mlijeko, al bi ga probušila iglicom
i to joj je onda bio ok protok! Medium dudu označenu za mlijeko tek počeli koristiti sa 4 mj.
Gdje se može kupiti medela? Tko ima iskustva sa kupnjom preko neta?
Znam za ovu stranicu the soft landing???!!!
Ja sam neki dan narucila sa te stranice i evo cekam da mi dodje. Svaki dan![]()
Narucila sam BPA free dude varalice, sippy cups i komplet zlica i posudica za hranjenje.
javim kad dodje

Naručila i ja, jučer, čekam pošiljku, uzela aventove bpa stvari,
danijela81 je napisao/la:mislim da ću ipak kupiti ove newborn, ima ih u ljekarni u kvartu, jako mi sliče aventovim bočicama.
2 komada onih većih koštaju 150kn

swenova mama je napisao/la:Naručila i ja, jučer, čekam pošiljku, uzela aventove bpa stvari,
na kojoj strani?

marie claire je napisao/la:danijela81 je napisao/la:mislim da ću ipak kupiti ove newborn, ima ih u ljekarni u kvartu, jako mi sliče aventovim bočicama.
2 komada onih većih koštaju 150kn
Ja sam ih platila 198 kn! Si sigurna?

swenova mama je napisao/la:uzela sam zadnje dvije na ovom soft landingu. nadam se da mi nece opalit carinu.

marie claire je napisao/la:please, reci mi dal bi sisač na bočici i duda varalica trebali bit istog oblika, odn iste marke?
17.01.2009.

17.01.2009.

17.01.2009.

miomao5 je napisao/la:Jučer nam je došla pošiljka iz Amerike![]()
http://www.thesoftlanding.com Naručili smo 20.03. a došlo je 31.03. Nije loše.
Na Aventovim dudicama piše da su BPA free, a na ostalome (posude za hranjenje, žlice i magic cup) nema te oznake.
Pa sad ti budi pametan![]()
Inače, sve je onako kako izgleda na slici, lijepo i praktično.

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.