Postao/la Sarina mama » 04 sij 2006, 02:31
ja sam na pocetku drugog dojenja (Toni je imao 2-3 mjeseca) imala slicne probleme; prvo su mi
adavice bile jako crvene i bolne, bili smo kod dr. - on je rekao da nije soor u pitanju, ja povjerovala i nisam nista poduzela po tom pitanju.<
>Jedini simptom soora mi je bilo to sto me ponekad probadalo iznutra, ali to nije bilo nista strasno pa uopce nisam o
acala paznju. Tek kad se to probadanje stvarno pojacalo i postalo jako bolno skuzila sam u cemu bi mogla biti stvar.<
>A dotad su mi se
adavice vec rascvjetale , jastucici za dojenje su bili natopljeni krvlju, nekad su bili zaljepljeni za
adavicu pa sam ih morala toplom vodom paaaazljivo odvajati.<
>Uz to mi se jos nakalemio mastitis, moja standardna boljka, ma zivi uzas.<
>Quote:ovakvu bol nisam nikada prije doživjela<
>potpisujem <
>Na pocetku svakog podoja sam morala stisnuti zube iz sve snage i obavezno sam morala imati neko uporiste za noge.<
>MM je govorio da se ne mucim, da prestanem sa dojenjem,odrasla su i druga djecica uz bocicu, tralala...<
>A ja mlijeka na izvoz, pa da prestanem sa dojenjem. Ma nema teorije !<
><
>Sad su mi bas navrle uspomene na taj ne bas tako ocaravajuci dio naseg dojenja, ali skraticu.<
><
> Uglavnom, mene je spasio Daktarin gel u kombinaciji sa Garmastan kremom ( ta se krema ne treba ispirati, ovdje u Austriji se moze kupiti u svakoj ljekarni) i ,naravno, kupus.<
>Za par dana su se bolovi smanjili i ragade zacijelile i onda je sve islo kako treba.<
>btw. dojenje je potrajalo dvije godine i skoro dva mjeseca <
><
>bebela, sretno <
><
><
><
> Sara 29.08.2001.<
>Antonio 29.09.2003.<i></i>