O dojenju, (na)dohrani i prehrani djece.
09 ožu 2010, 20:16
još samo jedno pitanjce:koliko sam do sada pohvatala, te termosice za bočice ima u Chiccu, Dm-u i..?
09 ožu 2010, 20:18
ja ti mogu reci samo svoje iskustvo - termosicu sam po preporuci kupila u chiccu, onu sto sam ti stavila link

termos torbice imas u DMu i u TLu

(isto imas link

)
ja bi preporucila i jedno i drugo, za manju bebu mozda prvo termosicu, bit ce joj korisna svakako i kuci i vani
09 ožu 2010, 20:20
Evo,to je ovo
http://www.ciao.fr/Braun_MR_440_HC_4185750__1099751
p.s sliku neće da mi stavi

ali na linku je imaš
09 ožu 2010, 20:39
nama je taj mikser bio korisna stvar kad su krenule kašice. mama ga ima, pa smo kod nje s njim.
ja sam imala neki drugi, kao neki multipraktik, nije bilo neke velike razlike, poslužio je dobro i jedan i drugi
09 ožu 2010, 20:56
ja sam dobila takav mikser, braunov sa zdjelicom i tim stapnim dijelom, ta zdjelica mi je bila super za pocetak dohrane, za miksanje. srecom kratko smo miksali

nisam znala da postoji bas neka baby varijanta za mlijeko
09 ožu 2010, 21:01
meni su spas bile bocice (naravno

) i to BPA barem za moj miran san, aventov sterilizator za mikrovalnu, četkica za čiščenja, termosica dok nismo presli na Janu i termo torbica.
a bacila sam jos puno novaca na neke nepotrebne dodtke.
09 ožu 2010, 21:07
ne znam koliko zelis izdvojiti za poklon, ali onaj Aventov sterilizator za mikrovalnu je najbolja stvar koju sam ja ikad kupila. vec pune tri godine je u upotrebi i bit ce sigurno jos toliko koliko ce mladja koristiti bocice. pokvarit se ne moze jer je komad plastike, ali isplati se u potpunosti. ja sam ga platila 250kn, vjerojatno ni sad nije puno skuplji.
09 ožu 2010, 21:12
ja sam ga dobila i onda mjenjala za chiccov na struju jer npr na moru nemamo mikrovalnu i bilo bi mi nemogce sterilizirati...
09 ožu 2010, 21:48
Sreca najveca je napisao/la:ne znam koliko zelis izdvojiti za poklon, ali onaj Aventov sterilizator za mikrovalnu je najbolja stvar koju sam ja ikad kupila. vec pune tri godine je u upotrebi i bit ce sigurno jos toliko koliko ce mladja koristiti bocice. pokvarit se ne moze jer je komad plastike, ali isplati se u potpunosti. ja sam ga platila 250kn, vjerojatno ni sad nije puno skuplji.
nemaju mikrovalnu
uglavnom, mislim da ću ostati na onom popisu kaj sam maloprije napisala
(najbolje je bilo kaj sam ja njoj telefonski maloprije nabrajala ovo tu sve napisano, ona sva u čudu...pojma nema, ko ni ja, kaj sve postoji, al je bila zadovoljna kad je čula za sve što bi joj moglo olakšati život

)
cure, hvala puno