maleni ima 2,5 tjedna, kako napreduje sa tezinom ne znam, za tocno 2 tjedna demo na prvi pregled, ali po njemu mi se cini da fino raste i dobiva...mokrih pelena i pokakanih ima sasvim dovoljno...
moje nedoumice su da li radim sve kako spada...dojim ga na zahtjev, dakle kada god pozeli ciku on ju i dobije, nekada je to svako malo, nekada svakih sat, ali apsolutno nikada ako je budan ne prodje 3-4 sata da izdrzi bez cike
bila mi je patronazna i rekla da moram obroke rasporediti na svakih 3-4 sata, ali za boga miloga, kako????
kaj da ja s njim radim izmedju jednog i drugog papanja? da li to stvarno moram? zao mi je tako malo stvorenje pustiti da place, nekako si razmisljam da sam ja tu, doma sa njim upravo zbog toga da zadovoljavam njegove potrebe
ja mu dam jednu ciku dok ju isprazni, i onda drugu, obicno je to jedan obrok jedna cika, drugi obrok druga, ponekada taj jedan obrok traje i po sat vremena, papa 20 min, pa se malo odmori pa nastavi jos 20 min
rekla mi je patronazna i da se nakon podoja moram izdojiti, to mi nekako ne pada napamet, a kaj bi stvarno trebala?
uglavnom moze li kakav savjet jel ja to radim pravilno, ili ipak ne...i ako mu trebam raditi razmake izmedju obroka na koji nacin da to postignem?
hvala vam na pomoci