Plusic je napisao/la:a ne vjerujem da unosom jace hrane ujutro moze suzbiti glad ponoci?
a to je baš pristup koji ja zagovaram. da ne mora nužno jest više navečer nego pojačat hranu tijekom cijelog dana. i da to što i koliko jede i ujutro ima veze s tim koliko je na kraju dana beba sita.
nego, ja tu trkeljam, ali ono što mene zapravo muči nije ni sadržaj ni količina ni raspored toga što ona jede nego - način.
ona uopće nije zaineteresirana jest sama. djelomično sam ja kriva jer je jako uredno jela kad bih ju hranila pa sam išla linijom manjeg otpora tj. manjeg čišćenja hranilice, odjeće i poda, pa sam ju hranila. finger food poliže, pognječi s rukama, odgrize griz-dva i baci na pod. kad joj se probližavam s komadićem kruha da joj dam u ruku da jede ona širom otvori usta i čeka da joj stavim u usta.
kad su vaši otprilike za doručak mogli pojest kruh i namaz natrgan na zalogajčiće?
p.s.
plusic, za mliječni obrok u pokretu u dozatoru poneseš pahuljice koje se mute s mlijekom i žličicu, a u prvom dućanu kupiš jogurt. ili jogurt i komadić nekog kvalitetnog kruha, ako to hoće jest.
iako, ako idemo kod nekoga, ja ponekad nosim termosicus odmjerenom količinom vode, zdjelicu i u dozatoru pahuljice i adaptirano.
i, znam, i mene živcira taj mliječni obrok, komplicira život.