Sada je: 11 lip 2026, 07:22.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

). Sve skupa je pojeo jedno 4 male zlicice.
. Dala sam mu i vodu na kljun kojeg grize (ne pije na bocicu tako da mu je i kljun nesto cudnovato, ne kuzi da treba povuci) ali sam izvadila ventil pa onda kad zagrize ipak nesto vode izadje. To prolazi OK. 

bones je napisao/la:imam doma od Severa kukuruzni griz pa sam joj ga mislila dati; zanima me da li ga mogu napraviti na vodi sa par kapi maslinova ulja koje inače stavljam u kombinacije povrća i žitarica?

ninolina je napisao/la:Kad ste počeli s jogurtom, kada ste ga dali? Ujutro, popodne, navečer? Jel bitno vrijeme davanja? I može li jogurt jest svaki dan????

silki je napisao/la: možeš napraviti i domaći jogurt.

silki je napisao/la:prokuhaš mlijeko. kad se prihladi zamutiš unutra jedan jogurt. ostaviš prek' noći i ujutro imaš jogurt.

latica je napisao/la:jel mora imati isto neki preporučeni udio masti?

mama njonji je napisao/la:imam pitanje u vezi teletine: kad se uvodi u dohranu (sa cca 9 mj.) što s njom raditi?![]()
koji dio uopće kupiti za bebu i kako skuhati?
)
al brine me kako ćemo mi za par mjeseci, kad se vraćam raditi...kako će onda izdurati sa ovakvim načinom prehrane??? i dalje je mislim dojiti al opet, pa neće samo mene cicat do škole... 

ko da si mog sina opisala. evo danas ja ljepo spremila pilece meso, krompir, mrkva i pastrnjak i dala mu, a on odlucio da zeli me, to je dojenje

zijeva ko som 

IvaV je napisao/la:poceo je jestizijeva ko som
eto, trebalo mu je samo 2 mjeseca

), al drugo mi je dijete i od pocetaka prvog djeteta zapamtila sam onu tanjinu i ininu- treba se dogoditi klik!
Pobacala sam kile hrane, valjda. 
)?
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.