ciccobella je napisao/la:Izludit će me al prije će ona popustiti nego ja majke mi
to se traži, svaka čast na stavu
a i nije baš da imamo izbora, tupi uvijek po istom, nema druge... kažu da će proći do 18-te 
Sada je: 26 svi 2026, 03:11.
Moderatori/ce: Diami, nevenera
ciccobella je napisao/la:Izludit će me al prije će ona popustiti nego ja majke mi
a i nije baš da imamo izbora, tupi uvijek po istom, nema druge... kažu da će proći do 18-te 

kerry je napisao/la: ali on je jedan od onih kaj ne skuži da je gladan-on nikad nije gladan i ak ga pitaš neće jesti-samo vidiš da je živčan , cendrav, nervozan,
nervoza, plač, vriska i ja znam da je to od gladi
al ona ne bi jela 
a čak mu je jelo bilo po njegovom guštu... e, ja onda primim njegovu glavicu rukom, unesem mu tu prvu žlicu u usta uz tešku viku i opiranje, da bi iduća žlica krenula sama njegovom inicijativom bez ikakvog opiranja i suza i tako smo lijepo svi skupa završili obrok da je to bila milina...
da sam ga pitala hoće li jesti, odgovor bi instant bio NE... uf
onom ko je izmislil štapni mikser!

moja sveki kaže da mu je i otac bio takav ko mali. a opet često sam dođe i viče njam njam, mama njam i pokazuje što bi jeo...
ako on tebe zeza, zezaj i ti njega
baš je to fora s tim originalnim pakiranjima - ja bi mogla nešto utrpat u čašu od jogurta,jer kod nas je jogurt uvijek

i sretno!

al to nije onaj bezobrazni bijes, već je puna nervoze i ko zna čega

)...
ništa, ali seka ih je pomela, pa se isplatio trud, ali ona sve pomete, jede kao odrasli muškarac, a ima liniju kao Blanka Vlašić. Bavi se gimnastikom, mislim da je to ključ, a i gurman je sama po sebi
blizu smo, moj je 8.6. rođen, to je valjda bila takva serija
I da još papa bočicu čokolina ujutro i navečer.

i nije ni bila svjesna da jede....samo je zijevala, čim bi crtić stao gurala je zdjelicu, kad bi ga ponovno pustila jela je

Dobar je .. koji izgovor
Netko bi pomislio da smo joj davali da jede hranu proteklog roka 
dobri su!!
kod nas doma niko ne upotrebljava te riječi, bar ne za hranu, ali je pokupil od jednog klinca u vrtiću i od prije mjesec dana mu je sve fuj,bljak...

nevenera je napisao/la:da izbaciš noćne bočice- inače ne znam ništa o ad, pa možda griješim, ali ja bih izbacila noćno hranjenje

hvala!
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.