O dojenju, (na)dohrani i prehrani djece.
Odgovori

Re: Dojilice- tko je sve tu?

08 pro 2010, 14:25

Pozdrav i vama i ja se nadam lijepom druženju.. :kavica

08 pro 2010, 14:46

mrvica19 je napisao/la:Pozdrav i vama i ja se nadam lijepom druženju.. :kavica

Ova kafica mi je bas dobrodosla :D , pozdrav zadranki, samo pitaj sve sta te interesuje :mah

10 pro 2010, 11:26

Malo smo zacatale pa sam odvojila te postove u drugu temu na kojoj slobodno mozete nastaviti.
Cavrljanje o dojenju (razna pitanja)

Ovde su samo prijave dojilica.

06 sij 2011, 21:49

Ja obožavam dojiti. :D :D :D

Prvog sina sam dojila 6 mj i onda je prestao jesti dok smo otkrili da je željezo već mlijeka nije bilo. Drugi sinek je jeo do odlaska u jaslice, a malena princezica ima 3,5 mj i samo papa ciku.
Moram priznati da mi je ovaj put bilo najlakše, nije bilo ragada, upala. Spava cijelu noć,prvih mj prespavala je prvi obrok, a sada spava 10 sati u komadu i ne namjeravam je buditi. Ujutro pojede odmah jednu ciku, a za sat i pol drugu. Sada ima oko 7 kg, bodije nosimo br 68-74, a ostalo 68.
Planiram je dojiti isključivo do 6 mj.
Puno mi je značilo što je nakon poroda odmah jela,točnije nije se skidala 1h, te što je bila pored mene te je papala prema potrebi.
To je bilo manje stresno za mene i nju.Zato ne shvaćam mame koje ne vole rooming in

veselim se druženju :zivili

06 sij 2011, 23:29

Liv Tyler je napisao/la:i mi smo tu, tek smo počeli sa drugim djetetom. velika razlika, puno opuštenije.

Prepisala sam ovu poruku od 09.prosinca 2009. sa 13-e strane kad smo dojili pet mjeseci, a sad malko više od godine dana prijavljujem da smo još tu. Sad imamo 18mj za koji dan. I još nam se ne nazire kraj.
I tek sad kužim da smo nabirali lijep staž koji, nadam se, neće još završiti.

20 sij 2011, 17:57

i mi se ispočetka prijavljujemo u klub-sa prvim 20 mjeseci staža, a sad krečemo sve ispočetka-zasad 9 dana, ali se nadamo da budemo opet dogurali barem do 20 mjeseci :srca

20 sij 2011, 18:18

evo i nsa!!! već šest mjeseci uspješno dojimo!
:mah

20 sij 2011, 19:30

Bravo za mame i bravo za bebe :mah Drago mi je sto su prijave ovako brojne i lepe.

24 sij 2011, 11:07

Evo i mene i moje Gabrijele k vama, dojimo puna 3 tjedna :luv

24 sij 2011, 14:09

:) mi čestitamo svim dojilicama,evo mi smo skupili 4 mjeseca staža na cici :yess

24 sij 2011, 16:31

Eto i nas tu :mah
U veljači bude godina i pol da dojimo i mislim da miš nema namjeru tak brzo odustati od svojih cica...

26 sij 2011, 13:35

Mi imamo 10mjeseci staža :) Bez ijednog jedinog problema i zato tim najveću pusu i zagrljaj šaljemo svima koji su usprkos poteškoćama uspjeli :)

04 tra 2011, 11:51

evo i nas
godinu i tjedan i nešto sitno dana staža
a kako stvari stoje bit će toga još dosta... :kima

04 tra 2011, 14:06

Bravo cure i sretno dalje! :mah

04 tra 2011, 16:55

Moram se ponovno pohvaliti i hvalit ću se redovito jer to i jest za pohvalu :hahaha ,ušli smo u osmi mejsec dojenja :yess

05 tra 2011, 20:04

Tena još uvijek sa punih 4,5 mjeseca papa samo maminu sisu i baš joj je super! Imamo namjeru još dugo se ovako lijepo "družiti"!

14 tra 2011, 21:15

Skoro 7 mj se dojimo :yess

26 srp 2011, 11:02

Dva dana do jedanaest mjeseci,naravno dojimo!!!! :kiss Nadam se još toliko... :dada

26 srp 2011, 12:57

evo i nas u klub dojilica :joy po treći put :srca

Luku dojila 11 mjeseci (saznala da sam trudna i stop)
Roka dojila 13 mjeseci (opet saznala da sam trudna i stop)
Marka evo već 3 tjedna (držite mi fige da ovo potraje malo duže i da ne bude više isti razlog za prekid ;) )

super nam ide, iako je dobio grčiće, ali ništa zato, proći će... bez mastitisa, izdajala sam se samo tri dana zbog previše mlijeka, bez ragada i bolnih bradavica, podrigne ko svinja na pola svakog dojenja, a već se dojimo i sjedeći...

27 srp 2011, 08:18

i mi smo još tu :mah
prvi rođendan je iza nas i još mu je sika najdraža :srca
nadam se da će tako i ostati i dalje jer od ponedjeljka počinjem raditi, a u rujnu ide u jaslice pa mi je to puuuno promjena za njega

30 srp 2011, 23:03

Sika zakon :dada :dada

mi sikimo 11 mjeseci,nastavljamo istim tempom ;)

30 srp 2011, 23:19

24 mjeseci, nadala sam se da je kraj, da nam je dosta, ali sin se ne slaze mojom odlukom.

30 srp 2011, 23:42

24 mjeseca :klanja :klanja A šta kažeš ti Arki,je li dosta? Ja ne bi mogla odoliti okicama tvoga sina :le

31 srp 2011, 12:15

evo i mene ja sam starijeg dojila 12 mjeseci morala sam prestat radi alergije a sad mi cura ima skoro 6 mjeseci i zasad samo dojimo
ponekad joj samo dam malo vodice.
Ali mislim i nju dojiti do godine dana jer sve duže šta se doji teško ih je odviknuti.
Moj sin još uvjek mora stavit ruku u sisu inače nemože zaspat.

26 kol 2011, 23:01

Evo i nas sa 19mj. sisačkog staža :mah
Istina sada smo na jednom noćnom (aj koga ja lažem,dva-tri noćna) i super što su nam dojke otišle toliko nizbrdo da možemo dojit dok obje stojimo na nogama :mrgreen
Šalu na stranu,ima neka tajna veza :srca

24 ruj 2011, 11:40

Evo i nas da se javimo ;)
Sutra godinica da papamo ciku i još će mo jer baš kako kaže vesela beba:"ima neka tajna veza"

24 ruj 2011, 14:02

evo i mi da se prikljucimo,dojimo skoro 6 i po mjeseci,i nadam se da cemo jos makar toliko

24 ruj 2011, 21:41

i mi smo sisavci :luv . Maloprije su svi gosti otisli sa proslave 1. rođendana i mi se uvalili u krevet na omiljeno mu dojenje. NAdam se da cemo tako zavrsiti proslavu i iduce godine.

14 lis 2011, 11:03

Evo i nas ovdje, dojimo skoro mjesec dana i zasada nam super ide od prvog dana, nadam se da će tako i ostati ;) Čekamo sljedeći tjedan da odemo doktorici na prvi pregled i da vidimo napredak

14 lis 2011, 11:19

Hajde da se i mi prijavimo, još ne naziremo kraja dojenju :luv
Odgovori