Pozdrav svima.
Hvala vam što postojite, bez vas bi dohrana bila puno teža
Moj mali ima 7 mjeseci, a s dohranom smo počeli tjedan dana prije 6. mjeseca života. Super nam ide, hoće sve, a držimo se tablice dohrane s ovog foruma (pročitali sve

)
E sada, nije mi jasno... On je ispočetka jeo par žličica, pa malo više i dok nismo došli na količinu male staklenke hippa. To je bilo kroz nekih tri tjedna. On to sada pojede bez problema. Rijetko poslije traži sisu, a vodu nikako i nikako, ali koliko sam skužila to je pod normalno. Skužila sam da mu kroz ostatak dana moje mlijeko više nije dovoljno da utaži glad, strašno je cendrav i sisa svako malo. Kada sam mu dala malo još za pojesti navečer nečega iz dohrane, bio je mir. Sada isto tako traži i popodne malo pojesti. Između traži sisu, ali puno rjeđe. Je li netko imao takav slučaj da beba traži tako brzo još? Još smo uvijek na ovim prvim namirnicama.
Mršava je beba, ali izgleda izjelica... Kažu ljudi, daj budi sretna, dijete ti jede, i jesam, ali ja sam to zamišljala puno sporije. Uglavnom, ako ne dobije još neku hranu cendra, a ja mlijeka imam ohoho, cicke za duplericu