Postao/la Franka » 24 stu 2002, 17:14
Muž kuha ručak , pa evo da se ja javim malo. Nisam nešto pisala ovih dana, nekakvo me loše raspoloženje drži, indisponirana sam na svim razinama. <
>Prvo mi Tin užasno spava, jučer sam bila mrtva čitav dan. Čitavu noć smo se natezali u krevetu (da nije riječ o djetetu, izgledalo bi i veselo ) i probudio mi se (mislim nije ni spavao skoro, ali ustao) prije 7. Pa onda ništa ne jede, mama je jučer bacila čitav ručak (riba s povrćem) i pojeo je Hipp, bar nešto da jede. Navečer opet ništa. Onda spavanje po danu, jučer sam ga odvela k mami, ali kad je vidio da mi sprema nešto u vrećicu i nanjušio da bi mogla otići počele su suze, mamamamamama.... Bilo mi je žao otići, uzela sam ga ja u krilo, dobio je keks u svaku ruku i sok (ritual kod mame za spavanje) i zaspao u par minuta. Nisam mogla vjerovat. I više od 3 sata. Danas mi mama ima temperaturu pa iako je rekla da ga dovedemo nisam ju htjela mučiti. Prvo smo se do
o izigrali u parku, došli kući, već je prije izlaska bio umoran, obukao pižamicu, i čim smo otišli u sobu za spavanje, razbudio se i i razigrao. Uzeo ga tata, plač i suze. Onda je ipak na jedvite jade sa mnom, ridajući još od toga što ga je tata usudio se uzeti ga, zaspao. Još spava. Stalno cvili za mnom, ne mogu sek negdje otići, sad čak i dok sam na poslu me traži. Veli Goran da je sve više vezan za mene.<
>Uspavljivanje navečer je minimalno sat vremena, i to tako da legnemo skupa, pa čupanje, maženje i tek kad mu nešto kažem, nemoj me čupati ili tako nešto (što on ponovi par puta) se smiri i zaspe. Onda ga tata prenese u njegov krevetac, do slijedećeg buđenja. Dok ga držim nema šanse se smiriti i zaspati, kako je prije bilo. A i ja ga ne mogu baš dugo držati.<
>Eto tako ti se meni sve nešto skupilo. Još i mami nije do
o, stalno ju muči ta glavobolja, a sad svako malo ima i temperaturu. Njena glupa dr-ica ne zna od čega je to, ona misli da je od kralježnice ali nije joj jasno od čega temp. Uglavnom poslala ju je da napravi EEG (to je Tin radio), ali pitanje je kad će doći na red u ovim našim bolnicama, sutra će nazvati da vidi kad može dobiti termin. Onda me stalno muči da ju još mi opterećujemo s Tinom kad joj nije do
o. A ona neće reći, mislim njoj je super, uživa i obožava ga, ali ipak nije to tako lako čuvati ga cijeli dan.<
>Njemu su izašle trojke i četvorke, što je iza pojma nemam, ne da pogledati.<
>A za kakao, ja ti ne bi znala reći stručno, ali mi se čini da to nije tako puno. I ja njemu znam dati smeđi keks s kakaom, torticu ili red čokolade ponekad, a to je sve rađeno s kakaom. Mi imamo od mliječnog jedan sirni namaz i jogurt na dan, ali ne pojede uvijek sve. Ponekad ništa.<
>Tu je i dalje lijepo vrijeme, kad se probudi, ako odluči da bi nešto pojeo (na kraju se sve više vraćamo na Hipp), ćemo otići malo do Maksimira. To mi je isto problem, kad dođem s posla, ako Goran radi ujutro, vani je već mrak. Onda ga nemamo kud odvesti da malo izađemo prije spavanja, šta da ga šećem po mraku cestom... U subotu smo tako otišli do Mercatora u igraonicu (ali je još puno roditelja došlo na tu ideju pa je bila gužva. A on i tako najradije ode do vodoskoka pa to gleda), jučer u Turbo limač, isto ima neka igraonica za djecu....<
>Ja rekla malo pa se raspisala. Uživajte u vikendu!<
>p.s. još ništa nisam spremala. uopće mi nije jasno kako se uspije sve tako zaprljati kad nas nema po čitave dane kući... <i></i>