, ali zao mi je ko psu kaj sam ja uspjela dojiti samo tri mjeseca ali nomatter what, jako sam protiv uvodjenja kravljeg mlijeka prije prvog rodjendana, dapace ja sam klari isla uvoditi kravlje i odustala....ipak smo i dalje na adaptiranom...
Sada je: 23 srp 2026, 10:17.
Moderatori/ce: Diami, nevenera
, ali zao mi je ko psu kaj sam ja uspjela dojiti samo tri mjeseca 

infants should not be switched to cow's milk before they are a year old. The main reason behind this recommendation is that cow's milk doesn't have any iron in it, and so replacing breastmilk or an iron fortified infant formula with regular cow's milk before an infant is a year old would likely lead to your baby developing iron deficiency anemia
Some infants also have problems digesting large amounts of cow's milk.

,tako da se ne mislim vraćat sada na adaptirano i izmišljati neke kerefeke,isprobavati ostale proizvođače

eli je napisao/la:ja sam se trudila da mi dijete unese bar 7 dl mlijeka sve do njenog trećeg rođendana
i to je bilo to. dijete se skinulo s mlijeka. kravlje je s gnusanjem odbio. isto tako i sve s okusima, follow on i off i sva ta smeca. mlijeko - jok. 
trudi se uvaliti što više voća, što više povrća, što više mliječnog, redovito meso i ribu, pazi da unese dovoljno vlakana
sve to i jos vise mi je na pameti skoro dvije godine svaki dan. tu i tamo oladim pa narucimo pizzu.

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.