Sada je: 01 svi 2026, 06:03.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

swenova mama je napisao/la:mrgud, naravno da se bebi svidja caj kad je u svim bebi cajevima dodan secer. Procitaj sastav pa ces vidjeti. A secer je strogo zabranjen.
Ako si sigurna da bebi fali tekucine voda je dovoljna.

mamashnita od noje je napisao/la:tekucina moze biti svasta

mamashnita od noje je napisao/la:ti mislis na caj. ja mislim na vodu.
razlika je ogromna.
svako dobro zelim tebi i tvojoj bebi

I mi smo malog natakali čajem jer tada nisam znala da bebe ne trebaju dodatnu tekućinu a posebno ne zašećerenu 

[/quote]
( imam blizance decke )

mamashnita od noje je napisao/la:ne das se ti krstiti, je l' da?

mamashnita od noje je napisao/la:uvjerena sam kako nema nikakve stete ako se djetetu ne daje dodatna tekucina u tih prvih 6 mjeseci dok je dijete samo na adaptiranom, ali nisam sigurna da mnoge mame nece pogrijesiti tankajuci svoje bebe dodatnom tekucinom, cime im pune zeludac i ostavljaju manje prostora za ono sto bi u njemu trebalo biti - mlijeko.
http://www.healthychild.net/articles/na47thirst.htmlInfants fed breast milk or infant formula (prepared according to the instructions) do not need additional water. Currently, no additional fluids are recommended beyond those required to meet the infant’s growth needs. This is true in all geographical locations and in any kind of weather.
ovdje cak pise kako nije potrebna dodatna tekucina na svim geografskim podrucjima i u svim vremenskim uvjetima.

...kupovni čajevi su puni svega i svačega i to djeci na adaptiranom nije potrebno i .

Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju.