kilometarski post napišem...zazvoni telefon....javim se...ne uradim copy za savki slučaj.
uglavnom.....
dohrana me preokupira maksimalno. mi stvarno idemo polako, ker ga ne želim previše forsirati.
Voće koje nismo probali: šljiva (nema domaćih, Hipp ima šećer), marelica (uskoro ćemo je jesti Hipp banana+marelica-nema šećera, za razliku od same marelice)
Povrće --II--: koraba, paštrnjak (nema ga nigdje), luk
Naravno žganci (pura) koju pojma nemam s čim buh mu dala...
meso još ništga, čekamo 8m
Za sve što nema domaće-organsko dajemo Hipp kašice, naravno samo voćne jer me povrtne (osim mrkve) totalno nerviraju. Imaju ili so, ili vrhnje, ili je u pitanju mlado povrće koje između ostalog ima u sebi grašak
Ponekada pomiješam recimo rižu sa kupovnom jabukom ili neke druge kombinacije....
e sada drage moje, molim vas da mi kažete koriste li Hipp povrtne kašice i koje, jer me deklaracije izludiše, ili ja ne mogu naći neku primjerenu njegovom uzrastu, bez soli, vrhnja ili graha
Juče mm sav sretan došao i kaže imaju neke kašice Hipp za laku noć, da se razumijemo, mi h ne bismo davali navečer, čokolada

što ni u ludilu ne dolazi u obzir...ali mm kaže imaju još neke, ali su sa milijekom (predpostavljam Hipp 2), ali kako mi još uvi jek dojimo, ne znam da li baš da mu ih kupujem, još ne znam ni imaju li soli i ostalih zarzevata... MOLIM POMOĆ iskusnijih
kako dajete žgance? u kombinaciji sa čim?
vidim da neki od vas daju rižine pahuljice? gdje to nabavljate? ko to proizvodi...mi to ne možemo nigdje naći?
..
U Sarajvu sam, u potrazi za Holle kašicama, našla samo jednu radnju koja prodaje bio proizvode. To je jedna makrobiotička radnja, trenutno nemaju Holle kašica, tek poslije Nove godine...
Mada nemam pojma ni koje su od njih dobre, bez soli, šećera, limuna, vrhnja
EDIT: izvinjavam se a postu zbrda z dola, ali mamnezija me ubi, pa u žurbi da nešto ne zaboravim