Drage moje, dosla sam vam se zahvaliti na svim savjetima, pomoci i podrsci tijekom proteklog razdoblja.
Ja lagano prestajem sa dosadasnjim ludim ritmom, nazalost ne mogu vise ...
navlacenje mlijeka je bilo manje vise uspjesno, uspjela sam ga odrzati, izdajala sam se cijelo ovo vrijeme svaka 2-3sata i proteklih 6tjedana nista drugo ne radim nego izdajam...
do sada je srecom muz kuhao, spremao, brinuo se o djetetu,.... ali vrijeme je i da ja skuham pokoji rucak, da svi odspavamo barem 3sata u komadu, da izadjem sa djetetom van (i mladjim i starijim),....
po cijele dane sam uzasno umorna i jedva uspjevam naci vremena za odspavati, a o setnji da i ne pricam - to je cisti SF. Jedini izlazak koji si priustim je ponedjeljkom par sati na Salatu.....
Dijete je i dalje redovno na cici kad god zeli, za svaki kme dobije cicu, radije nego dudu, ali kao obrok je jos nije prihvatio

zadnjih dana ga pratim - iz cice curi, ali on ne zeli jesti nego se grci i place i vice i protestira
hvala neopisivo mnogo ivani koja me naucila kako ga uz to vikanje vratiti na cicu
vecina obroka nam ipak zavrsi na bocici, bilo izdojenog (nakon 100ml je gladan za cca 2sata max) ili adaptiranog (povecali napokon na 100ml i drzi ga max 3sata).
Pedijatrica nam na kontroli nije dala zeleno svjetlo za izbacivanje adaptiranog, rekla je da ga zadrzimo do iduce kontrole.
Ali ja jednostavno vise ne mogu toliko izdajati
nastavljam izdajati i dalje, ali par puta dnevno - ujutro, prije podne, poslije podne, navecer i ponoci, mislim da je tih 4-5puta max trenutno.
Nekako zivim jos uvijek u nadi da je najvaznije da mlijeka ima i da pije makar i izdojeno na bocicu, i da ce mozda (kad sve muke budu iza nas) i kad malo ojaca poceti cicati ali bez nekih radikalnih mjera polako pocinjem sumnjati u to....
moja nada stalno lezi u tome da dok god mlijeka ima da mozemo potraznjom povecati i ponudu .....
Hvala vam svima na pomoci i savjetima

Ne možeš upoznat ocean ako plivaš dva metra od obale, uostalom, ako zaroniš možda shvatiš da si riba.