Sada je: 01 svi 2026, 06:04.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

, zato su žitarice i dobre, jer ne ovise o sezoni. mrs. eastwood je napisao/la:također i tanjin dnevnik u kojem su dane i kolicine po obroku viewtopic.php?f=40&t=50206#p2204631
Mi sa 8 i pol mjeseci pojedemo u oba obroka koliko njen malac u jedan obrok sa 7 mjeseci 
bitno je da jede, da prihvaća. to je puno bitnije od količine.

. Bitno je da s veseljem jedu.Xtanjabb je napisao/la:Bitno je da s veseljem jedu.

, al' ja svaki dan otkrivam nešto novo pa evo nadam se da ću i sada...
nisam sigurna jel su za prvu mrkvicu ali ne znam kud bi s njima
) , da li postoji razlika u kvaliteti namirnice da li ja uzmem proso zrno ili prosene pahuljice, itd... 

mamac2012 je napisao/la:dakle prvenstveno me zanima narancin sok i mlijeko kad pise na papici (i to papici koja ide sa 5 mj po njihovom)??? naranca kao ne smije inace a mnoge ga sadrze (bilo u prahu bilo kasice gotove), no citala sam izmedu ostalog da bi se ili jabuka ili naranca i trebale dodavati hrani zbog apsorbiranja C vitamina. Sad mene zanima da li onda sve kasice koje to sadrze ne smijem davat???
i to mlijeko...da li je to mlijeko u prahu prilagodeno da se daje odmah?
mamac2012 je napisao/la:da li postoji razlika u kvaliteti namirnice da li ja uzmem proso zrno ili prosene pahuljice
mamac2012 je napisao/la:s druge strane sto je sa nekim vocem koje sadrze kasice a koje nikad nece probati samo po sebi, tipa ananas, borovnica i slicno?
da li kada se jednom daju te kasice se to prati kao nova namirnica onda pa se tipa daje par dana samo ta kasica ili kaj?
) ali bolje imat zalihu neku.

Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju.