Sada je: 26 srp 2026, 06:20.
Moderatori/ce: Diami, nevenera
. Drzim fige da ipak skuzi kako je mamina hrana puno bolja.tanjabb je napisao/la:
- za dojenu djecu vrijedi pravilo kad se uvodi dohrana da nakon sto pojedu kasicu ponudi se i dojka, pa se kolicina kasice svakim danom povecava dok ne dodje trenutak da dojka/mlijeko nije vise potrebno kao nadopuna kasici. To znaci da je dijete tada u potpunosti prihvatilo prvi obrok dohrane, dakle zamjenilo mlijecni obrok s drugom hranom. Onda se krece na drugi obrok.
Na pocetku dajes JEDAN obrok dohrane, dakle 1 kasicu. I to cca mjesec dana. tek onda dodas drugu kasicu. Dohrana ne moze biti prespora, ali moze itekako biti prebrza.

Ona tak jako lamače rukicama i nogicama kad ide kašica i tak je sva sretna da mi bude žao joj ne dati!?!
..potpisujem..Mimoza, šteta što si poslušala pedicu i s dohranom počela prije nego što je beba navršila 6 mjeseci ali kad već jesi zaista je bolje za malecku ići polako i male količine, jer samo sad ima priliku papati nešto tako zdravo kao što je majčino mlijeko...i ništa ne brini, na početku ste tako da još stigneš usporiti..Ja bih ti savjetovala da joj dajes za sada jedan obrok, ostalo dojenje, jer nema potrebe zuriti

Sad čekamo da nam se upali zeleno svjetlo za jogurt, ribu, poriluk...
Jedino kada se tako rumenila je bilo kad je imala povisenu temperaturu, a sad ju nema. Mjerila sam kroz cijeli dan. A kad kazem rumena-zamsilite si snasu sa salasa kako cijeli dan po suncu dize kukuruz na cardak
. Je li moguće da se nakon pola sata kuhanja ne uništi salmonela u mesu (i je li uopće moguće da vindijina piletina bude zaražena salmonelom? 

IvaV je napisao/la:Vani nismo bile, nocas je stalno ulazio svjezi zrak u dnevnu, na radijatorima su posudice sa vodom. Al moguce. Iako, pojela je kasicu u 10 i zaspala, u 11 se probudila rumena. Pa mi nekako zvoni da bi moglo biti od kasice![]()
Eli, sa cime da mazem? frka mi da ju jos ne nadrazim sa necim. Inace ima super kozu.

Je li moguće da se nakon pola sata kuhanja ne uništi salmonela u mesu (i je li uopće moguće da vindijina piletina bude zaražena salmonelom? )?

Iako, u kašici je bilo upravo toliko mesa koliko ti navodiš i dvije manje mrkvice. Napravila sam mu malo siromašniji obrok, jer je već bilo prešlo 18 sati pa nisam htjela da se prejede. Meni se čini da je obrok bio prekasno i da ga je zato mučilo, srce moje malo.
Evo, maloprije se probudio, tražio cicu, najelo se i zaspao. Po svemu sudeći nije nikakva viroza, nego definitivno taj kasni obrok ga je zeznuo. Očito je u ovoj dobi bolje preskočiti papicu, nego kasniti s njom. Ja sam toliko sretna što je napokon počeo fino papati, da sam, čini se, u najboljoj namjeri malo zarisala stvar. Do daljnjeg, nema više papice iza 16 sati!

I da mu dam, ne bi stvaljala u bocu. Jedno vrime me mučilo šta zaspe nakon boce, al tako se on najbolje uspavljuje.
bi li je tribala davat prije nego ide leć?
Ima apetita i jeo bi on i više da mu se da, al ja pazim, i mm i ja smo deblji pa me strah.
Dapače, grizem se radi tih grickalica...
10.12.2006.
22.06.2008.
04.07.2010.
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.