Sada je: 01 kol 2026, 01:35.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

.

Marin je napisao/la:ja bi kupila Hipp

Noelle je napisao/la:u vezi količine kašice i vode:
Koja je ciljana količina tj. koliko dati kašice ovisno o starosti bebe ? koliko vaše bebe jedu proporcionalno s kad ste započeli dohranu ?
mi smo danas 21. dan...riža i korabica, pojela je cca 80 ml i popila cca 30ml vode, nisam još ponudila cicu, čekam da zatraži..
da li je to puno vode? da li dati koliko želi pojesti i popiti ? ( kad je namirnica već recimo 3,4. dan)
kad uvodim novu, znam..pomalo, par žličica pa postepeno povećavam...
e da, što je s pripremom unaprijed? recimo planiram izlet ( a još smo na uvođenju namirnica - dakle neću kupovat hipp ili hoću ? ) i ujutro skuham, stavim u staklenku i ponesem za ručak oko 13, 14 h ?
znam da nije dobro podgrijavat, a što je sa tom situacijom da pripremljena kašica odstoji par sati ?
joj, možda davim, hvala na odgovorima
edit: tražila je cicu negdje 40 min iza...i zaspala...nakon skoro 2 sata spavanja ( što nije baš često u zadnje vrijeme ) probudila se i POVRATILA !i nakon toga još 2x podrignula...mislim da nije dovoljno podrignula nakon jela, izgleda da sam joj previše dala i vode i još je poslije i cicala...eh
![]()
ili je to reakcija na riža/koraba?

Ina66 je napisao/la:Marin je napisao/la:ja bi kupila Hipp
i ja![]()
marie claire - amarant kuhaš cca 25-30 mnuta u omjeru 1:3

silki je napisao/la:samo za info!
holle pahuljice od pira - sadrže gluten!
naravno da sam to skužila nakon što sam mu ih davala nekoliko dana
što će reć' - čitajte deklaracije

marie claire je napisao/la:silki je napisao/la:samo za info!
To sam i ja skužila u dućanu, pa ih nisam uzela i baš mi nije bilo jasno...

danijela81 je napisao/la:marie claire je napisao/la:silki je napisao/la:samo za info!
To sam i ja skužila u dućanu, pa ih nisam uzela i baš mi nije bilo jasno...
pir opcenito sadrzi gluten, ne samo pahuljice. kazu da je u piru njegov blazi oblik i da ga mogu jesti i mnogi ljudi oboljeli od celijakije.
ja sam mu dala, citala sam da moze cak i od 6 mjeseci.

) i s guštom ju je pojela. baš je bila oduševljena!!

Marin je napisao/la:ipak sam danas odabrala ciklu za sljedeća tri dana (ja bi najradije sad sve dala, kad je toliko toga na vrtu mladog) i s guštom ju je pojela. baš je bila oduševljena!!
da, mislim na svježi krastavac. palo mi danas na pamet jer sam kuhala varivo od njega..

. cikla nam je dobro sjela
to mi je jedna od najvažnijih namirnica u prehrani klinaca 

Trenutno korisnika/ca: / i 40 gostiju.