Sada je: 11 lip 2026, 15:18.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

Danas sam slučajno rijetko izmiksala povrće (stavila previše vode) i dodala kašiku 3korn da zgusnem kašicu i prošlo je bez ikakvih problema, a možda i zavisi od kako kojeg dana...
ništa, dajemo povrće svaki dan i dalje 

kolika je mogućnost da ja nešto krivo pojedem i onda joj to prenesem mlijekom 

a baby buckasta sva

Ma i da samo doje do 11 mj. ako lijepo napreduju nije vazno pojedu li 5 ili 25 zlicica.
tanjabb je napisao/la:Jel neka panika? Mora li koja za mjesec dana na posao?Ma i da samo doje do 11 mj. ako lijepo napreduju nije vazno pojedu li 5 ili 25 zlicica.

Bebo ima skoro 10 mjeseci i planiram kao prvu kravno-mliječnu
namirnicu uvesti jogurt. Sve sam pročitala, ide čvrsti jogurt sa puno masnoće i kupiti nekoliko s obzirom da bebe ne vole sve jogurte, sve super. I kupim ja juče jedan jogurt (pošto inače ne konzumiram čvste jogurte), 3,2% mliječne masti, da ja probam kakav je pa ćemo vidjeti za bebu - i tada shvatim da je on hladan i da se mora držati u frižideru (zbog kvarenja jelte). Eh, sad pitanje - da li ugrijati jogurt prije davanja bebi i kako? 
.
juče smo probali jogurt i nije nešto dobro prošlo, veći dio je ispljuvao, al probaćemo opet!

kaj ste vi već na pilećoj juhici?
drugi put ću joj pomješati jabuku i amaranth pa budemo vidjeli.

mi se još borimo sa prvom kašicom, pa kad vas čitam dođe mi lupat glavom o zid.thalia je napisao/la:dakle, v. ima 7.5 mjeseci i dalje ne želi otvorit usta na žličicu.
tj. otvori na prvu jer misli da je voda koju obožava.
shvati da je na žličici neka strahota tipa banane, šljive, pahuljica od riže.
napravi zgađenu facu.
sve popljuje.
i ne želi više otvorit usta.
ja sad posustajem i ne nudim svaki dan.
jel griješim?

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.