Evo mene opet tu

a nekako mi se pari da baš i ne spadam u početnike mada ću ja tu izgleda bit do Frane punoljetnosti.
Ono šta mene brine je šta mi već misecima imamo isti jelovnik, dakle, sa skoro 16 mj Zmaj jede:
rano jutro: 235ml Bebimila
doručak: kruh i sir/marmelada
poslin: voće
spavanje pa
ručak: neće na komadiće, pogotovo ne meso pa smixam
popodne: jogurt (i eventualno neke krupne pahuljice, Corn flakes, tek tako gricka dok mu dajem jogurt)
prije spavanja: opet 235 ml Bebimila
Ne brinem se da nije dovoljno količinski jer je, a vidim i po njemu, napreduje, nije debeli, al ga ima. Ne brinem ni za kvalitetu jer se trudin. Ljuta san jedino šta je mm polako, al sigurno uvuka čokolada u njegov mali život, al šta je tu je, količinu kontroliram.
Najviše me brine ovo mlijeko, prvi i zadnji obrok, nakon kojeg spava. Strah me problema sa zubićima, al to riješim tako da mu uvalim vode da se napije pa kontam da je promučka usta.

Možda kad bi popodne pojea nešto konkretnije od jogurta, ili poslin mliječnu kašicu nekakvu, bi izbacili to mlijeko? A opet, ovako meni paše (i njemu), u piđamici čeka svoju bocu, poželi svima laku noć i idemo nas dvoje u svijet snova.
Ujutro se počne meškoljit oko 5, 6, 7, kako kad, možda mu ne bi trebala dat bocu, al tako smo navikli, i on je popije, malo se pomazimo i nastavi svoj 11 do 12-satni san.
Šta kažete? Jel "prevelik" za taj rani i kasni obrok? Bi li triba imat večeru koja bi sadržajem bila slična ručku?

I koliko je problematično to šta ručak mixam (meso, povrće, ribu... pljucne ako naiđe na komadić, a opet voli tamanit baškot ili koru od kruha, corn flakes i sl.

)