Postao/la kokakola » 09 tra 2005, 23:30
Draga, ne daj se odgovoriti od dojenja. Ti takozvani stručnjaci ti govore apsolutno pogrešno. Nema šanse da je za tvoju bebu zdravije i manje rizično kravlje mlijeko nego tvoje. Bez obzira što je adaptirano. Molim te, ne odustaj. Ako se trebaš izdajati, probaj hraniti bebu samo tako, bez dodavanja adaptiranog, premda to onda nema puno smisla, budući kako kažeš, beba voli ciku.<
>U novim Bebama je članak sa novim stavovima WHO o dojenju i kažu da za vrijeme trajanja žutice, odnosno problematičnog bilirubina ni slučajno ne bi trebalo prekidati dojenje (kao što se u nekim našim rodilištima još uvijek radi), nego dapače, da dojenje treba forsirati, jer samo može pomoći
žem ozdravljenju bebe.<
>Ne znam od kuda si, ali ne mogu naprosto vjerovati da postoje još takvi "stručnjaci". Gdje mi živimo...<
>Kladim se da kad bi doktorima na slijedećoj kontroli rekla da daješ adaptirano, da bi rekli da je stanje bolje, bez obzira na to dojila ti zaista ili ne. <
>Molim te, probaj ne odustati, evo ja sam se sa dojenjem borila 7 (čitaj sedam!) mjeseci i evo sad napokon sve štima.<
>Ti si djetetu majka i ako ti tvoja intuicija kaže da mlijeka ima dovoljno i da bebu trebaš dojiti, onda je to sigurno najispravniji način. Nazovi Rodin SOS telefon, cure će ti sigurno pomoći.<
> <
>Hana 03.08.04.<
><
><i></i>
Hana 03.08.04.