Sada je: 04 kol 2026, 04:31.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

nevenera je napisao/la:kad traže staviš i nadaš se najboljem![]()

nevenera je napisao/la:ja dajem u dva podoja tj unutar 2-3h istu, tako znam da ju je ispraznio. ali da je prazna, to nije nikad.
ja dajem jednu dakle, ako traži opet za pola sata, sat, dva (itd) dajem istu. ako nju pljune, ili nervozira ponudim onu drugu.

rusulica je napisao/la:moje pitanje je identično naslovu ovog topica. Dakle kako znati da je dijete do kraja ispraznilo dojku (da bi joj ponudila drugu ako još traži)

a onda kad smo čekali kakicu prvi put ...u 2 dana je iskakala tonu toga...pa se nekako tješim da ipak dobiva...a onda me opet opere šiza da ne dobiva...mrva moja majušna...jedva čekam pregled kod pedice...tek 28.6. to je za 15 dana...

uvijek ima mlijeka, dok god sisa. nikad se po meni ne isprazni skroz. zato ja i nudim istu unutar par sati, ili bar 2 podoja na istoj čisto da budem sigurna. ako kad dam drugi put istu vidim da ne štima onda tek dam drugugilakova je napisao/la:stalno su joj usta mljekava....
gilakova je napisao/la:jedva čekam pregled kod pedice...tek 28.6. to je za 15 dana...
Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju.