Sada je: 26 srp 2026, 00:46.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

.Zaista smiješno.
.Moje dijete je i sa jednim podojom bilo sasvim zdravo 
.... jer kao što eli napisa - tako brzo odrastu..... i još nešto - u ovih godinu dana nije ni nikakve boleštine dobijala, osim jednom-dvaput laganu febricu kad bi viroze bile u điru..... ali, onda bih ju pojačano dojila i sutradan bi to otišlo ko rukom odneseno 

).

sama sam kriva za to, ali doktorica na hitnoj koja me primila radi davanja atb, pohvalila je i mene i A.i rekla neka samo dalje nastavimo, niti slučajno da zbog ovog i pomišljamo prestati.

bubamarka je napisao/la:sve što je prirodno - ima smisla!
(osim dlaka na nogama)
- samo osmeh na lice i teraj po svom - naravno da mamino mleko ne moze da steti!!
...on uživa u tome, a ni meni nije problem
....ja baš nisam osjetljiva na mišljenje okoline o mom "jošuvijeknom" dojenju...ta ne doje ga oni nego ja! ....na pitanje do kad mislim dojit....uvijek kažem da ću ga dojit dok mu ne postane neugodno
...zato se ja sa svojom babom uvijek lijepo napričam o dojenju....ona ima 87 godina i oduševljena je što tako dugo dojim jer kako kaže i njezine su već naveliko hodale i same dolazile po "mamin obrok"
...važnost dojenja za imunitet bebe je ono što me najviše motivira...uz onaj lijepi osjećaj koji imaš kad ti je beba tako spokojna u krilu
..
Stefanova_mama je napisao/la: jer kad je moj Stefan presao godinu dana (u mojoj glavi zamisljenu granicu za prestanak dojenja), tek tad sam shvatila da ta granica nema apsolutno nikakvog smisla.
stvarno uživamo obje 

.

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.