Sada je: 25 srp 2026, 14:03.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

puno hvala!!

, uzela sam izdajalicu (mada rucno sada maltene nista ne mogu izdojiti) i pocela bi praviti zalihe. Meni je problem u cemu zamrznuti mlijeko. Trazila sam specijale posude ili kesice u ljekarnama, gledaju me ko da sam pala s marsa. Znaci trebam ideju za improvizaciju. recimo mogu li spremiti mljeko u staklenke od bebine hrane (hipp ili slicno). Ako mogu, dali te staklenke smiju u sterlizator i jeli dovoljan njihov pokopac (koji je vec jednom otvaran) ili necim drugim da zatvorim?
tako i mi treba kada te pre nisam pitala

SanjaMK je napisao/la:da iskoristim temu i da pitam. Blizi mi se zagreb, uzela sam izdajalicu (mada rucno sada maltene nista ne mogu izdojiti) i pocela bi praviti zalihe. Meni je problem u cemu zamrznuti mlijeko. Trazila sam specijale posude ili kesice u ljekarnama, gledaju me ko da sam pala s marsa. Znaci trebam ideju za improvizaciju. recimo mogu li spremiti mljeko u staklenke od bebine hrane (hipp ili slicno). Ako mogu, dali te staklenke smiju u sterlizator i jeli dovoljan njihov pokopac (koji je vec jednom otvaran) ili necim drugim da zatvorim?

mamamalelucije je napisao/la:evo samo da vam javim da sam uspjela izdojit 125 ml, to je sad u zamrzivaču tako da ako bude bilo potrebe sljedeći put može papati mamino mlijeko..![]()
![]()
hvala vam puno na savjetima, svaki je i više nego dobro došao

mamamalelucije je napisao/la:evo samo da vam javim da sam uspjela izdojit 125 ml, to je sad u zamrzivaču tako da ako bude bilo potrebe sljedeći put može papati mamino mlijeko..![]()
![]()
hvala vam puno na savjetima, svaki je i više nego dobro došao
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.