17 lis 2012, 18:30
27 lis 2012, 18:16
27 lis 2012, 18:26
05 stu 2012, 16:43
06 stu 2012, 10:29
06 stu 2012, 13:37
06 stu 2012, 13:41
06 stu 2012, 13:44
06 stu 2012, 14:18
06 stu 2012, 14:52
Liv Tyler je napisao/la:Odlično je on to savladao.
06 stu 2012, 15:24
06 stu 2012, 23:19
06 stu 2012, 23:29
napisala sam gore, tinu nisam mjerila u početku, jeo je SVE što se spremi, gornja granica nije postojala.mamashnita od noje je napisao/la:zasto vam je vazno znati koliko jedu?
06 stu 2012, 23:35
06 stu 2012, 23:35
07 stu 2012, 08:20
da, s tinom je to bilo 170 ml, tj malo manje od punog dječjeg tanjura koji smo tad koristili. i 1-2 vočke ujutro. često bi on tražio još. ja bi mu dala malo još.mamashnita od noje je napisao/la:pa neku gornju ganicu valjda ipak postavis.
12 stu 2012, 18:21
12 stu 2012, 18:39
12 stu 2012, 19:59
mamashnita od noje je napisao/la:ja nikada, ni jednom, ni drugom, nisam mjerila kolicinu obroka koju bi pojeli. zasto vam je vazno znati koliko jedu? sta nije dovoljna odokativna procjena? uostalom, nekad pojedu vise, nekad manje i opet sve dobro.
12 stu 2012, 20:05
29 stu 2012, 21:33
29 stu 2012, 21:35
29 stu 2012, 21:37
29 stu 2012, 21:39
29 stu 2012, 21:41
29 stu 2012, 21:47
29 stu 2012, 21:50
29 stu 2012, 21:54
Muškatna bundeva engleskog naziva butternut ima nešto svjetliju žućkastu koru, a njena nutrašnjost krije tamnonarančasto meso. Prikladna je za krem juhe, kolače pa čak i marmelade.
BUTTERNUT MUŠKATNA TIKVA
Izvanredne je kvalitete, okusa i specifičnog mirisa, koji najviše podsjeća na miris lubenice ili dinje. Najveći dio sorti ima kruškoliki oblik ploda koji je većinom ispunjen mesom, dok je šupljina sa sjemenkama pri vrhu ploda , do cvijeta.
29 stu 2012, 21:54
29 stu 2012, 21:56
Liv Tyler je napisao/la:I da li proso namačem ili popržim prije kuhanja?