Sada je: 08 ruj 2026, 23:23.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

i ja sam se pitala trebam li prvo dati ovako, znam da treba davati punomasno, ali nisam bila sigurna dok je u fazi testiranja kako bi bilo najbolje...Crazy Daisy je napisao/la:ja sam svojima ipak ispočetka davala dvotrećinsko

, snito

mi smo sa njim i krenuli na preporuku ped. , a znam da postoji i ad kozije tako da... 

e ovo bi mogla biti posebna tema, fakat nis' ne vjerujem sastavu tog kravljeg u tetrapaku, inace sam nevjerni toma glede svega na nasem trzistu...ako prihvati km trudit cu se kasnije da nabavljam domace (ali i tu se postavlja ? povjerenja) i onda bih davala u kombinaciji sa kozjim (u korist kozjeg). Trenutno bas i nemam izbora, i kad sve zbrojim najradije bih do daljnjeg zadrzala ad, ali svakako cemo jednom morati preci na nesto drugo.titirlica je napisao/la:ne mislim nikada ni ponuditi kravlje ...pogotovo ne ovo u tetrapaku
Crazy Daisy je napisao/la:ali što je dijete manje to mu je mlijeko više zastupljeno u prehrani, pa je kod manje djece to malo triki.
da, to je tacno, i bas zato bi bilo vazno imati mlijeko visokog ('stvarnog') kvaliteta, uvijek me strah sta se nalazi u onom tetrapaku 

titirlica je napisao/la:pa domaće mlijeko je punomasno , takvo treba i biti

mrcinela je napisao/la:titirlica je napisao/la:pa domaće mlijeko je punomasno , takvo treba i biti
zar ne može biti premasno?

xtitirlica je napisao/la:i majčino mlijeko je punomasno ..kažu 3.8 mm

cure, citam odgovore koje ste dale lenkici, pa me zanima kada bi onda bilo ok da se pocne uvoditi kravlje mlijeko, ja bi zasad stavljala samo u hranu?
mrs. eastwood je napisao/la:Eva - ok je. normalno ako vama radis pire s mlijekom da i njemu ponudiš isto. špinat posebno se preporuca raditi na mlijeku (ili nekom mlijecnom proizvodu)...
a i ovo sto si navela.
Djeci i dojenčadi treba obavezno pripremati lišće odvojeno od peteljke i uz to upotrijebiti mlijeko u pripremi špinata.
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.