Sada je: 24 kol 2026, 18:07.

Temperatura već tjedan dana

Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.

Temperatura već tjedan dana

PostPostao/la kruna » 16 svi 2014, 10:11

ok, dijete mi ima 10 godina, ali nije ovako bila bolesna godinama i stvarno sam zabrinuta :(

već tjedan dana ima od 37,2 - 39,3 temperaturu.
4. dan smo išli vaditi krv i dr je rekla da je sve mirno osim sedimentacije te rekla da je vjerojatno viroza.

sve pet, nitko sretniji od mene, ali ona ima napadaje kašlja koji traju i po sat vremena. ona ju je slušala i rekla da se ništa ne čuje..

što biste napravili da ste na mom mjestu? otišli do bolnice na još jedno vađenje krvi ili biste još čekali? jednostavno nisam pametna :dunno
kruna
Stalno sam tu
Stalno sam tu

Re: Temperatura već tjedan dana

PostPostao/la skorpionka » 16 svi 2014, 10:33

S obzirom na kasalj i temp moze imati atipicnu upalu pluca koja se bolje vidi na rtg nego sto se cuje na slusalice, pa ako nakon tjedan dana temp ne padne, slikala bi joj pluca.
“However beautiful the strategy, you should occasionally look at the results.”
skorpionka
kimera a la vache

PostPostao/la kruna » 16 svi 2014, 11:00

točno tog se bojim.. jer su to imali kad su bili mali :/
kruna
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Barbi » 16 svi 2014, 12:31

Pa je li blijeda, ima li podočnjake, osjeća li se slabo?
Jer se točno sjećam F kad je imao česte upale pluća, a imala je nedavno atipičnu i moja prijateljica - kaže da taj osjećaj malaksalosti i slabosti zbilja jest drugačiji od bilo kakve druge viroze. Inače nije imala nekih posebnih simptoma osim temperature i te slabosti.
We do not see the things as they are, we see the things as we are. :proljece
Barbi
gospođa pukovnica

PostPostao/la kruna » 16 svi 2014, 21:04

Ipak sam, poučena starim iskustvom s atipičnom upalama pluća, uspjela nagovoriti dr na zaraznoj da ju slikaju i atipična je :/
Fakat sam sjuzila vrlo brzo da tu nešto ne štima, ali uvjeravali su me po nalazima da je peta bolest ili gripa..ma koma.. Dok frajeru nisam rekla da znam da tu nešto ne štima, bez obzira na nalaze, i da je mali imao clamydiu pneumoniju prije par godina, nije me uopće slušao, a mala jedva visi pored nas :dunno bas sam bila luda, valjda bi počela urlati da me nije poslusao .

Sad je toliko iscrpljena da samo šuti i lezi, al smo valjda napokon dobili pravu terapiju
kruna
Stalno sam tu
Stalno sam tu

Natrag na Bubini sam!

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gostiju.