Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.
20 ožu 2009, 09:46
Već nam se desilo tri puta.Kada se Jana jače udari,obično pri padu dolazi do nesvjestice,i ostaje bez zraka,meni se uvijek činilo da je reakcija toga,bol,i pomisao da je nešto slomila!Rekli smo pedijatrici za to,i šalje nas na eeg!Nakon 10 min,se najnormalnije ponaša!Dali je netko imao takvo iskustvo???
20 ožu 2009, 14:17
joj, mi nismo imali takav slučaj, ali ne čini mi se bezazleno.
jeste radili detaljne preglede?
20 ožu 2009, 15:04
Nismo,tek sam to prije dva dana ispričala pedijatrici,sad smo se naručili na eeg.
20 ožu 2009, 15:24
ajde super, možda nešto više saznate.
držim fige da nije ništa strašno!
20 ožu 2009, 15:59
Kada se Jana jače udari,obično pri padu dolazi do nesvjestice,i ostaje bez zraka
Ovo mi je nejasno. Dal se ona udari u igri (npr. udarac loptom u prsa ili sl.) pa
nakon toga onesvjesti i padne ili su udarci prilikom pada povezani sa nesvjesticom?
Mislim da bi bilo dobro napraviti i EKG.
20 ožu 2009, 16:04
To se dešavalo kćerki od prijateljice. kad je npr.padala ili ako bi doživjela nešto iznenenadno (gdje bi "normalna" reakcija bila plač) , ostajala je bez zraka i onesvjestila se - nevezano za sam udarac i bol. kao da od šoka, dok bi se ostala djeca počela plakati ona bi udahnula zrak i pala u nesvjest. danas je velika cura i sve je ok. ne znam kako reagira u tako nekim situacijama. svakako napravite pretrage.
20 ožu 2009, 18:01
Rimaithor je napisao/la:Kada se Jana jače udari,obično pri padu dolazi do nesvjestice,i ostaje bez zraka
Ovo mi je nejasno. Dal se ona udari u igri (npr. udarac loptom u prsa ili sl.) pa
nakon toga onesvjesti i padne ili su udarci prilikom pada povezani sa nesvjesticom?
Mislim da bi bilo dobro napraviti i EKG.
Kad padne,od udaraca dolazi do nesvjestice,znači nakon pada!
20 ožu 2009, 21:42
Možda ima samo jako nizak prag tolerancije na bol, ali ja bih svejedno tražila pedijatricu da ju pošalje na pretrage i neurologa.
20 ožu 2009, 23:09
Ja bi sigurno prvo napravila EEG (ne EKG). i to hitno.
21 ožu 2009, 12:22
nesvjestica nakon udarca obicno se povezuje s potresom mozga, to je prvo sto pitaju kad dodjes na hitnu, je li dijete odmah plakalo ili je ostalo bez svijesti.
Da treba napraviti eeg, hitno.
21 ožu 2009, 12:39
~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude u redu!
21 ožu 2009, 12:43
Također vibram da sve bude ok....i svakako napravi eeg, a vjerojatno će biti potrebne i druge pretrage...ekg je logična pretraga ako ostaje bez zraka.
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
28 ožu 2009, 08:45
Naručeni smo u utorak na EEG,nadam se da nije ništa strašno,vidjet ćemo