Switch to full style
Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.
Odgovori

plik ispod oka

30 ožu 2009, 21:11

A. je iskočio plik ispod oka. Izgleda kao vrlo veliki plik urtikarije ili čak bi moglo djelovati kao reakcija na opekotinu. Stvar je u tome da je bila uz mene zadnja dva sata i nema šanse da se je negdje opekla za to vrijeme. Baka bi mi rekla da se je dijete negdje opeklo. Sad je počeo izbijati drugi kraj njega, manji. No nigdje na tijelu nema više plikova i pila je sad samo čaj koji pije svaki dan već preko godinu dana. Nekako mi alergija nije u top 5 stvari koje bi mogle biti. Ima tko kakvih iskustava s infekcijama takvog oblika ili išta takvog? Već sam 5 do 12 da odem na hitnu.

Re: plik ispod oka

30 ožu 2009, 21:46

Lena,moja Vila to isto ima od petka,plus i po trupu i rukicama sitan osip,pa pogledaj jel ima i kod vas,sitan,sitan,skoro pa neprimjetan !
prvo sam mislila da je peta bolest ali bili danas kod peda i on sumnja na streptokok
u cetvrtak bu mo imali nalaz

vila je bez temperature,samo jedan dan 37
tak da nebi bilo lose da napravis bris a ped da svakak cekira :mah

30 ožu 2009, 22:52

imala je temperaturu prije dvije noći. i to 38,6. i ujutro je otišla kao pometena. ja sad to držim "na oku" .namazala sam Kamagelom i Fenistilom (sve kaj je došlo pod ruku, a moglo bi imati učinka). Više se ne širi, ali ni ne povlači baš nešto.

30 ožu 2009, 23:26

nama ti se povuklo na jednom mjestu da bi posle izbilo na drugom

ma ak potraje odi pedu a ak prodje,super!

31 ožu 2009, 09:17

eh, sad, tesko je ovako preko neta davati dijagnoze. ja bih na tvom mjestu otisla pedijatru, ipak je to glava, blizu je oka...
jel to kao vodeni plik?
naime, moja je K ljetos imala tako nesto ispod oka, imala je i temp. ali to joj se napravilo unutar 15tak min. mm rekao da odmah idemo pedijatru (u dezurstvo, bio vikend) i dobro da smo otisli, dr. rekla da moze bit opasno i bla bla (da te ne plasim) dobila je udarnu dozu atb... :mah

31 ožu 2009, 09:27

Lena,jel se povuklo?

Tmama,koja je dijagnoza bila kod vas?

31 ožu 2009, 14:07

povuklo se u roku dva-tri sata. izgleda je se radilo o ubodu. a sad čega...?

01 tra 2009, 09:12

lena - super da je proslo :proljece

babalu- osim jos jedne dg koje se ne sjecam bila je i celulitis (jos znam da sam si mislila kakva smijesna dijagnoza) onda sam se malo informirala na netu....
ujutro sam vec isla s njom u dezurstvo, dr. je rekla nije joj nista :angry , popodne temp. i legla je i kad se podinula (u roku 15tak min) je ispod oka imala tako vrecicu kao nakupinu vode... :dunno bas smo se uplasili.
Odgovori