Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.
09 svi 2009, 09:27
Prekjučer mi je dijete imalo užasno jaku reakciju na antibiotik kojeg je dobio intravenozno i liječnica nas je uputila na ispitivanje, ali iz krvi.
Spominjala je par mjesta na kojima se to može napraviti, ali kako sam bila malo u šoku

nisam popamtila.
Gdje bi to bilo najbolje napraviti, kakva iskustva imate?
09 svi 2009, 21:57
klaićeva, srebrnjak...
mi smo više no zadovoljni s klaićevom. :dada
09 svi 2009, 22:00
klaićeva, srebrnjak...
mi smo više no zadovoljni s klaićevom.

Mi smo bili jako zadovoljni sa srebrnjakom.

Ne možeš očito ni tu ni tamo pogriješiti pa vidi gdje ti je zgodnije i bliže.
09 svi 2009, 22:38
Hvala na odgovorima!
Po svemu sudeći, Srebrnjak mi je bliže.
Treba li se to naručiti ili se samo dođe?
09 svi 2009, 23:12
Mi smo bili dosta davno.... čini mi se da se za samo alergotestiranje ne treba naručiti ali treba za pregled kod doktora (mi smo bili kod Richtera

), čak mi se čini da za to trebaju dvije različite uputnice, no ovo sve što ja pišem uzmi sa rezervom jer je od toga prošlo 4 godine sigurno.
15 svi 2009, 20:20
za sve se narucuje na sreb. centralno faking narucivanje, na broj koji je nemoguce dobiti, dugo se ceka termin /oko 2 mj minimalno /.
16 svi 2009, 07:49
U međuvremenu sam se online naručila i isti dan su mi odgovorili, ali i zvali me. Dobili smo termin za 2 mjeseca.
16 svi 2009, 09:21
MalaSirena je napisao/la:U međuvremenu sam se online naručila i isti dan su mi odgovorili, ali i zvali me. Dobili smo termin za 2 mjeseca.
isto ovako. čak sam u komentaru napisala da dijete trenutno i nije najbolje
na srebrnjaku se uvijek čekao termin bar mjesec dana. vodi računa o tome kad vas naruče na kontrolu.
17 svi 2009, 08:46
ovim centralnim narucivanjem su se jako produljile liste cekanja pa i tamo gdje ih nikada nije bilo